Pai,sa impaci si capra si varza, eu zic asa: faceti sex oral din cand in cand. Nici nu te dezbraci, pastrezi si baiatul...
Bleah iar pedofili si fetite proaste... pai nu ai ce face decat sa-ti scoti capul din cur si sa privesti realitatea El nu te va iubi nicio data... doar ai 15 ani pentru el esti o fetita care probabil este buna si vrea sa eu traga. pe scurt te considera sexy si proasta, vrea sa te faca sa faci sex cu el, mai ales ca esti virgina nu ai nici 20% din experienta lui, astia de 18-20 ani+ pandesc fetite inconstiente ca tine de sub 17 ani ca sa le foloseasca pentru sex! Gandeste liber, ce sa faca el cu o copila? Ii trebuie una mai mare si matura Daca este unul din miile de pedofili din Romania atunci felicitari, esti tinta unui psihopat
Demonstreaza-i ca nu esti o fetita naiva si taie-i radacinile. Ti-a demonstrat de doua ori ca vrea doar sa intretina relatii sexuale. Daca ar tine la tine,nu ar proceda asa,crede-ma.
Sa nu cumva sa cedezi, ca dupa aia ai sa regreti ca majoritatea fetelor de pe site. Gandeste-te ca va exista un baiat pe care il vei iubii mai mult, iar sentimentul va fi reciproc si atunci vei fi sigura de ceea ce faci, va veni de la sine!
Poti fi 100% sigura ca sta cu tine doar pentru sex! gandeste-te un pic: tu ai 15 ani, esti virgina.el are 20 de ani si cauta virgine. daca s-a impacat cu tine, e sigur ca sta doar ca sa frajeasca si sa o faci cu el.si dupa iti spune pa! nu fii fraiera.nu o sa mori daca te desparti de el. daca o faci acum, mai tarziu o sa regreti.
Eu cred ca doar pentru aia sta cu tine k altfel nu ti-ar pune asemenea conditi eu stiu ff bine ca sunt baiat asa ca mai bine da-l dracu uita-l pa pa
Daca numai are rabdare omu' inseamna ca e obsedat! Lasa-l. Parerea mea e ca doar te-ar folosi.
Daca chiar il iubesti fal sa il ai cu ceva la mana inainte sa faci pasu de a te dezvirgina de exemplu inregistreazal pe telefon cand il intrebi daca te iubeste si daca profita de tine pentru pasarica. Chesti de genu apoi o sa faci sex cu el si daca te iubeste in continuare nu ii zici nimic daca vezi ca e mai distant ii arati inregistrarea si ii spui ca eu arati nu stiu cui sau o bagi pe net...
Dar baiatul pe care il iubesti este genul meu.
Eu prieteni mele la o saptamana dupa ce ne-am cuplat i-am spus frumos sti ca iubirea fara dragoste si sex nu exista asa ca haide si avem 2 ani si 3 luni impreuna! Bafta si ai grija nu este usor cu dezvirginatu
Da'l naibi, nu merita, baieti mai sunt si inca cati, mult mai frumosii ca el si care nu vor doar sa faca dragoste cu tine. Crede-ma da'i papuci e mai bine.
Eu zic ca ar fi mai bine sa te desparti de el in primul rind poate ca acum la virsta ta nu esti pregatita pentru sex el are 20 si doar asta vrea pursisimplu a vazut ca esti moarta dupa el si eu cred ca asta e unicul sau scop.Ai grija.dc nu-ti gasesti un baiat care sa te iubesca cu adevarat fara sa fie nerabdator sa faca sex o sa-ti ajunga si tie vremea.nu trebuie sa-l lasi sa te conduca si sa facis ex cu el numai ca sa ramina cu tine poate ca ai s-o faci si apoi te va lasa gindeste-te si la consecinte sper ca te-am ajutat!
Despartete de el e cel mai bine e evident ca te vrea doar pentru sex.
Nu stiu ce sa fac, il iubesc enorm, dar imi e teama sa nu se desparta dupa de mine si eu sa raman asa. Daca as stii ca ramanem impreuna, as fii dispusa sa o fac
Sfat:nu o fa.desi e tentant, dar o sa vezi ca dupa nu te mai cunoaste, si nu cred ac vrei asta.e un moment important in viata ta.si daca iti spune "daca nu o faci gata, ne despartim" e clar ca asta e ce vrea el. putina distractie, si din cate vad, nu asta vrei si tu.si daca doare sa va despratiti, stai sa vezi cum ar fi daca ai face-o si dupa tear lasa ca pe un nimic.scuze ca sunt cam dura.dar asta e adevarul.nu o fa. ferestete de astfel de persoane.
Îl iubeşti enorm, dar el te iubeşte pe tine? Vrea doar să se folosească de tine. Cred că ar fi cazul să-ţi dai seama că nu merită o *relaţie* în care nu există sentimente reciproce. De ce ai vrea să fi cu o persoană care nu ţine la tine câtuşi de puţin? De ce vrei să obligi un om să te *iubească* când el nu poate? Când caută altceva... Nu te merită, crede-mă.