Vorbim de sentimente pe ask.fm si alte prostii? Eu nu pot sa cred ca oamenii se raporteaza la ceea ce se spune/scrie intr-un mediu virtual! De ce naiba nu te duci sa vorbesti cu ea? Nu, nu-i pui intrebarea "Vrei sa te... cu mine?" ca o sa fuga logic... Sau "am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine si ea mi-a spus ca nu" - cum am mai auzit pe aici. De ce dracului va trebuie intermediari sa faca treaba voastra de baieti. Treaba unui baiat e sa vaneze si cand are femeia in pat sa o faca sa se simta dorita. Dar voi sunteti mici, nu vorbim despre asta. Iesiti in parc, in natura, nu in club, nu in mall, nu in bar zgomotos si poate, poate, de ce nu? De ce trebuie ask.fm? Nici nu stiu ce e porcaria asta.
Pai bagate in seama cu ea, daca te place vezi prin comportamentul ei sau iti zice daca o ntrebi
acum vedeti succes
Hhmmm...greu de spus...incearca vezi reactiile ei, rade la glumele tale sau poti sa vorbesti cu vreo alta fata cu e pe langa voi ca si cum ai flirta si uitate la reactia ei daca se uita trist si lung inca te place daca dabia arunca o privire e plin lacul de peste dar uitate adanc in ochii ei, foarte adanc.