| Khero a întrebat:

Deci, sa incepem cu inceputul. Acum 4 luni fata de care imi place recunostea ca si ei ii place de mine ( nu a recunoscut in fata mea, doar in fata prietenelor ei foarte apropriate). Pe atunci un prieten de al meu a intrebat-o in gluma daca vrea sa stea cu mine. Ea a zis ca daca fac eu primul pas ea accepta( prietenul meu fiind cretin nu mi-a spus pe moment, eu am aflat acum cateva saptamani.) Tot acum cateva saptamani, fata respectiva a primit o intrebare pe ask ceva gen" baieti draguti din clasa ta", iar surprinzator ea a raspuns ca nu este nici unul. Acum eu sunt complet debusolat. A avut sentimente fata de mine atunci si pe parcursul celor 4 luni s-au stins usor usor, sau ii este oarecum rusine sa recunoasca? Mentionez ca pe parcursul celor 4 luni nu am vorbit cu ea deloc, eu fiind complet convins ca ea nu mai simte nimic fata de mine, dar cand prietenul meu mi-a spus acea faza, mi-a trezit interesul. Intrebarile sunt 1) ma mai place? 2) sa incerc sa ma bag in seama cu ea acum ca tot incepe scoala si o sa fim mai mereu impreuna?

4 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Incercarea moarte n-are

| ywar a răspuns:

Vorbim de sentimente pe ask.fm si alte prostii? Eu nu pot sa cred ca oamenii se raporteaza la ceea ce se spune/scrie intr-un mediu virtual! De ce naiba nu te duci sa vorbesti cu ea? Nu, nu-i pui intrebarea "Vrei sa te... cu mine?" ca o sa fuga logic... Sau "am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine si ea mi-a spus ca nu" - cum am mai auzit pe aici. De ce dracului va trebuie intermediari sa faca treaba voastra de baieti. Treaba unui baiat e sa vaneze si cand are femeia in pat sa o faca sa se simta dorita. Dar voi sunteti mici, nu vorbim despre asta. Iesiti in parc, in natura, nu in club, nu in mall, nu in bar zgomotos si poate, poate, de ce nu? De ce trebuie ask.fm? Nici nu stiu ce e porcaria asta.

| vocea a răspuns:

Pai bagate in seama cu ea, daca te place vezi prin comportamentul ei sau iti zice daca o ntrebi
acum vedeti succes

| Rebeka88 a răspuns:

Hhmmm...greu de spus...incearca vezi reactiile ei, rade la glumele tale sau poti sa vorbesti cu vreo alta fata cu e pe langa voi ca si cum ai flirta si uitate la reactia ei daca se uita trist si lung inca te place daca dabia arunca o privire e plin lacul de peste happy dar uitate adanc in ochii ei, foarte adanc.