Eu zic ca daca ati fost certate timp de un an si ca acel baiat nu o place pe ea ci pe tine mai bine fi tu cu el daca va placeti reciproc.BFF exista in toata lumea si daca a fost asa de proasta sa nu isi ceara scuze timp de un an ma mir ca inca sunteti BFF
deci mai bine fi tu cu el...dar totusi ai 15 ani mai bine mai asteapta inca un an sau doi
Pai poți să :
Sa ieși cu el indiferent de ce spun ceilalți, iar prietena ta va trebuii sa înțeleagă. Cine știe poate ea va fi cu acel coleg care te plăcea.
Sau
Alegi sa renunti la el si tu si Bff redeveniti prietene, poate pentru asta ea va accepta sa fii cu el.
Dar totuși cred ca ar trebui sa o alegi pe prietena ta, dacă chiar ți-e prietena va trebuii sa accepte.
Tu oricum ai luat o decizie. Vrei doar confirmare din partea noastra. Eu nu m-as baga, in locul tau. Sau daca m-as baga, as face-o fiind sincera cu prietena mea. I-as spune adevarul, inainte sa fac vreo miscare cu baiatul respectiv. Asa este corect.
Iar daca ea alege sa nu iti mai fie prietena, e problema ei. Dar daca o faci pe ascuns, atunci e problema ta. Intelegi la ce ma refer? In viata trebuie sa stii mereu sa iti asumi orice. Daca il placi asa mult, spune lucrurilor pe nume, indiferent de consecinte.
linarkfts întreabă: