Deci ti-a plaut de un baiat. apoi ti-a placut de fratele lui
da repede ii schimbi
pai incearca si tu sa te bagi in seama, o privire, un gest o cv, o atentie, daca e cu un an mai mare decat tine e f bine. banuiesk ca aveti si ce discuta. deokamdata daca sunteti la aceeasi sk, despre profesori, materii, baga si tu cv acolo din top ca nu sti la o tema la mate... cv si poate stie el sa te ajute. mno bine chiar daca sti tema. sau zii sa vada daca ii bine cum ai facut . muzica, filme, hobby-uri, cv. ca mai mult de atat deokamdata nu prea ai ce diskuta cu el. mai rasuceste si tu kate o suvita si vezi daca iti da importanta. mergi mai departe, daca nu stop!
mi-o placut faza cu i'am enervat si ei ne-au alergat bine au facut
sa stii ca baietilor le place sa'i ''enervezi''
adica nu sa'i toci la cap si sa fii stresanta ca asta chiar nu le place
da mai takineaza'l si uh
sa ne tii la kurent ca is kurioasa sa vad ce'ai rezolvat
E corect se spuna ca toamna se numara bobocii , nu inteleg tu vreai sa placi la toti? sa te considera cea mai bengoasa? mai stai putin, nu te arunca in valuri ca te poti strivi,
esti tare ma... lasa... oricum daca spionezi baietii nu o sa ai parte de ei. asa ca un sfat nu mai te comporta ca o fata de gradinita ca sa nu zic altfel...
Allo.
Ai 11-12 ani, nu?
Uff, mai bine lasa baietii, o sa te placa ei mai tarziu!
Ai o viata intreaga inainte, si in + o sa suferi dupa aia! Tu doar incearca sa fii naturala!
Si sa nu te vad ca imi vii in cateva zile, si ma intrebi: oare am ramas insarcinata? :-ss .
Doar un prieten ar fi okey.
Domne tate sunteti timide... spune-i in fata : " Bah esti fain! " si nu mai fi ase timida... daca ai numa 11 12 ani cum zice little_angel da-l in colo ca o sa ai timp pentru el...