| mryadidas a întrebat:

Deci sa incepem cu inceputul sunt in clasa 7 si imi place de o fata de la mine din cls sunt un pr foarte bun al ei, fumam imperuna etc. Aseara cand am plk de la scoala eram eu ea si 2 colegi Unu' dinte ei a inceput sa fie gelos cand m'a luat de mana.Cand ne'am despartit m'a sarutat pe gura(nu stiut daca a fost doar ca sa il faca gelos pe celalalt coleg)Cum ar trebui sa actionez?straight face

Răspuns Câştigător
| HoneyR a răspuns:

Ai dreptate savy ...si eu sunt in clasa a 7 dar nu am pus gura pe tigari adica lol esti inca mic poti sa fumezi si la 20 de ani sau mai mult si iti spun sa fumezi nu e o realizare poate aici da in Romania unde toti fumeaza de la 7 ani dar ai grija o sa iti distrugi sanatatea si referitor la fata aceea poate ca te. a sarutat pentru ca ii place de tine sau doar ca sa il faca gelos pe ala dar tie daca iti place de ea mai bine i.ai spune in fata pentru ca nu ai nimic de pierdut crede-ma nimeni nu te va omora pentru ca i.ai zis ca o placi.

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

De ce nu o intrebi daca vrea sa fie cu tine? Nu e mai simplu? Si ce ti se pare asa de interesant in a fuma? Te simti bine? Sa sti ca am incercat si eu si ce e asa de interesant.tragi un fum in piept si iti distrugi plamanii. oh go on Vai ce misto, nu?

| EuCuTine a răspuns:

Indiferent ca daca vede ca esti in limba dupa ea iti da cu flit daca vede ca esti obinuit cu asta poate chiar deveniti mai apropiati

| Sperman a răspuns:

Salut! De fapt, voi astia care s-a luat de el ca fumeaza sunteti mai cretin ca el. De ce? Am sa va spun, ce treaba aveti voi ca fumeaza? O face pe bani vostri, pe plamani vostri? E viata lui face ce vrea si punct, nu cred ca la unul dintre voi v-ar conveni daca eu as veni si v-as insulta de ce faceti aia sau de ce faceti cealalta.

Pustiule, nu stiu ce sa zic se poate s-o faca doar sa-l faca gelos pe ala sau nu. Eu iti zic ca e mai bine sa stai de vorba cu ea, intreab-o daca ar dori sa iasa cu tine, nu ai nimic de pierdut! Daca spune da, atunci fii fericit cu ea.

Cu respect,
Daniel.

| Savy a răspuns:

Pai cel mai simplu: te duci acasa, gasesti cel mai solid perete si te lovesti cat poti de tare cu capul de el (pentru o mica resuscitare la creier). Apoi te duci si le spui parintilor tai ca banii pe care tii dau ei tie pentru mancare se duc pe tigari de fapt, te mai dai o data cu capul de ceva si promiti ca n-ai sa mai fumezi niciodata, copil cretin si prost crescut ce esti.

| Andrew1998 a răspuns:

@savy sunt si copii de a 1a care fumeaza, nu stii tu cati sunt la scoala mea...sunt mai pitici decat pechinezu meu si trag in ei mai rau ca un turc

| kilimanjaro a răspuns:

Salut! Eu unul cred ca a vrut sa il faca gelos pe celalalt pentru ca in alte dati cand erati singuri nu te-a sarutat si nici nu te-a tinut de mana.Deci nu iti face sperante cu ea...Crede-ma ca doar pentru gelozie a facut-o! Nu mai fuma si BAFTA!

| mryadidas explică:

Ms tuturor pentru sfaturi... app nu mai fumeztongue

| Sasugioceapa a răspuns:

Deci nu inteleg ce are toata lumea cu el ca fumeaza oh go on
straight face
eu fumez d la 12 ani thinking adica de aroape 2 ani oh go on
e viata lui happy