anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci... sa incepem.
Imi place de tipul asta din clasa a 5'a, si toata clasa stia, inclusiv el. De ceva timp mi-a pierit interesul, si il vad doar ca pe un prieten. In saptamana altfel am fost la Sambata de Sus am fost la cabana dirigintei. Toti ceilalti colegi erau la cabana profei, doar eu ma indreptam spre autocar. Deodata il vad indreptandu'se spre mine si imi propune sa ne plimbam aiurea. Am acceptat, dar bineinteles ca o colega strica tot. M'am bucurat ca el nu o baga in seama. La un moment dat alerga dupa mine sa ma imbratiseze si... altele, si nu e prima data cand face asta. In autocar, o fata (dintre multele care il plac) l-a intrebat ceva de mine... cred. Din spusele lor, fata l-a intrebat cu cine ar iesi dintre o colega si eu, si m'a ales pe mine. Sincer, nu simt nimic pentru el doar il vad ca pe un prieten bun. Intrebarea mea e urmatoarea : El ma vede ca o prietena sau ma place?
Thx. happy

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Tind sa cred ca te place.
Un lucru e sigur, daca inca nu a inteles nici el ca te place, atunci te simpatizeaza mult mai mult decat pe toate celelalte!
Continua sa fii cum ai fost si pana acum si, intr-o buna zi, iti va spune singur!

4 răspunsuri:
| deeea28 a răspuns:

Sunteti prea mici pentru sentimente asa complicate. Daca tu-l vezi ca pe un prieten bun, e normal, asa ar trebui sa te vada si el si atat. Fiti mai maturi, aveti tot timpul sa iubiti, acum mai bine va vedeti de carte ca mai incolo n-o sa mai aveti timp de carte, n-o sa mai fie timpul potrivit

| roxydulkica a răspuns:

Hristos a Inviat! Din cele relatate de tine mai sus reiese intr-o proportie de 80% ca sunt sanse sa te placa. Probabil ca el pana acum nu a vrut sa aiba de a face cu tine pentru ca incercai sa ii faci avansuri, iar acum cand te-ai indepartat de el, te doreste (orgoliu masculin). Dar daca te doreste inseamna ca te place. Mai lasa-l cateva zile sa fiarba ca sa fii sigura ca te place dupa care inceearca sa-ti exprimi si tu sentimentele prin FAPTE, GESTURI (NU prin vorbe).
SUUCES!

| Tadic a răspuns:

Posibil sa te placa happy.

| Tz_Vladu_1996 a răspuns:

Cred ca te place