| Sparckling a întrebat:

Deci.Sa incepem:mie mi-a placut de el si lui de mine.Eu am vrut sa fiu ca el si a zis da. Dupa nici 1min nu mai vrea.Bine.Apoi el vrea sa fie cu mine, ma, implora, scrie pe o foaie mare de vede toata clasa si eu zic nu deoarece cred ca vrea sa-si bata joc de mine ca inainte.Ca apoi eu sa sa vreau sa fiu cu el si el zice nu, pentru ca o place pe prietena mea cea mai buna.Am plans, am fost distrusa, dar pana la urma toate trec.Sau aproape toate (inca ma simt naspa din cauza lui). Si pe urma aflu ca el vroia ceva serios si fara minciuni.Acum, prietena mea cea mai buna nu il place, si-a batut joc de el, i-s zis sa-mi ceara scuze s.a.m.d.Inca o colega i-a facut la fel pentru ce mi-a facut.Acum eu nu stiu ce sa fac ca sa-i arat ce a pierdut, si ca a gresit...intr-un cuv. :sa-l fac sa ma vrea inapoi. Orice ajutor e bine venit...va rog?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in preajma lui fi fericita. Arata-i ca ti-e bine si fara el, fi cu zambetu pe buze.
Fi indiferenta...saluta-l,da doar atat. Daca vorbesti cu el, vorbeste de parca nu te-ar interesa discutia voastra.
Indiferenta doare cel mai tare si faptul ca persoana care placeai si acum poti fi fericita si fara el o sa il faca sa isi dea seama ce a pierdut.

. Bafta `!

2 răspunsuri:
| nico6 a răspuns:

Buna,arata-i ca nu esti jucaria lui sa se joace cu tine cand vrea si apoi te lasa, demonstreazai ca esti ce mai buna cea mai cea, arata-i ca el a pierdut nu tu

| Sparckling explică:

Pai cum?