anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci...sa ma scurtez povestea...

imi plc d un baiat... intr-o seara am visat ca ne tavaleam ori zapada(nu va ganditzzi la ate chestii) si ne-am combinat ...asa deodatahee hee

adv e ca eu chiar il plac sh nujj daca sh el ma plc...adica...ma baga in seama(uneori chiar incearca sa se bage singur in seamawaiting)

si nujj ce sa fac... nu as vrea sa il intreb daca vrea sa ne combinam sh dupa aia el sa-mi zica nu si sa afle si fostul`sad

help me pls

dau funditabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| katycc a răspuns:

Nu ai dat detalii despre relatia ta actuala cu el, adica daca va intelegeti ca amici sau orice altceva.insa daca spui ca incearca sa vorbeasca cu tine merita sa incerci sa fi cu el.dar nu-i spune u asta. vorbiti si lasa-l pe el sa zica.asa nu vei fi ranita foarte tare. pune-i intrebari cu subinteles daca sunteti amici.de ex "cum ar fi daca am fi impreuna?" sau "cum te-ai simti daca am fi impreuna". daca nu esti nici macar amica cu el. apropiete de el vorbiti da-i de inteles ca vrei mai mult decat o relatie de prietenie de la el.succes!

2 răspunsuri:
| WhatMeanLove a răspuns:

Fa un concurs de glume si cand el isi spunbe gluma zi ca-i foarte amuzant si de-astea. Dupa invita-l la un suc.Cand vei fi cu el la suc zii sincer ce simti si... poate simte si el acelasi lucru.si inca ceva, nu conteaza daca afla fostul lasa-l impace.

| Alinaa_9890 a răspuns:

In primul rand nu e problema fostului ce faci tu acum. Incearca sa-i captezi atentia cat mai "sweety" posibil. fii vesela si usor naiva, dar sigura pe tine.