| ankaa a întrebat:

Deci sa nu uitam ca dau funda... asa na eram la patinoar noi avem patinoar si vara si deodata vine el sa ii zicem,, x" si ma tot uitam la el si imi place fft mult si mai eram cu mai multi si o fata a picat acum cu el in clasa (pritena mea ) si ia`m zis ca e fft frumos si m-a intrebat ea daca nu vreau sa facem cunostinta si am zis nu si peste 2 minute vine x la mine si ma intreaba daca vreau sa patinez cu el si am zis da si am patinat de mana >8- dupa aceea cam vreo 1 luna ne intalnim la un meci si imi afce cu mana si ii fac si eu si era cu masa si tacsu chatterboxchatterbox si nu stiu vb el cu tacsu el nu se uita la mine si taicasu` se tot uita la mine si eram atunci cu o prietena asa ca m-am dus la baie si imi spunea ea : bai esti nebuna cand mergeai la baie si masa se holba la tine ...si dupa meci m-am intalnit cu el si m-a intrebat ce fac si din astea si am auzit niste chesti urate cam de genu : vezi ca se da la toate, vezi ca e cam imposibil si din astea si e si diferenta de varsa eu il plac dar el nu stiu dar dupa tot ce s-a intamplat m-a pus pe ganduri da totusi nu bag mana in foc orice raspuns e bine primit :-H bye :* mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| dontstoop a răspuns:

Pai incearca mai intai sa iesi cu el si cu prietena ta care e si cu colega lui si cu inca un prieten d'al lui ca sa nu se simta singur intre fete laughing
Si dupa i'ai id'ul etc etc.
Vorbeste cu el despre ceva mai tabu laughing : "cum ar fi iubita potrivita pentru tine? " si chestii d'astea
Si dupa zii cu mult curaj ca il placi si de aici totul va veni de la sinee
Succes smug :*.
Fundita puppy dog eyes?!

1 răspuns:
| chupachups1234 a răspuns:

Pai daca te-a luat de mana logic ca te place. Nu te lua si tu acum dupa ce ai auzit.