Spune-i ca nu-l placi
Nu tii la el decat ca la un singur prieten, explica-i ca ai fost cu el crezand ca are doar fite in cap si ca doar a vrut sa fie cu tine si atat si ca nu ai crezut ca te va place in continuare.
Spune-i ca nu-ti place sa te alinte asa, pentru ca nu esti obisnuita ca aceste lucruri sa vina din partea lui deoarece tu nu simti prea multe pentru el.
Explica-i ca nu vrei sa-l ranesti. Dar e mai bine sa ii spui adevarul decat sa afle de la alte persoane, fiindca astfel se va simti mult mai jignit.
Sper sa te fi ajutat!:*
Bafta
Uff,
Spune-i sa te lase in pace ca te enerveaza cu dulcegarii din alea si ca nu poti simti nimic pentru el
Baftă!
Hmm... am cam aceeasi problema doar ca intr-un fel la mine a mai priceput ca trebuie sa ma lase in pace. i-am sps ca daca vrea sa mai vorbim vreodata sa nu imi mai spuna ca ma iubeste (in cazul tau sa te alinte) si o sa ramanem prieteni(am vorbit pe un ton calm)
incearca si tu sa vezi cum reactioneaza
daca nu merge ignora-l total
sper ca te-am ajutat. zbye
Parerea mea este ca oamenii daca sunt prosti si nu inteleg asa sunt si asa vor ramane.pai incearca sa nu iil bagi in seama. evita-l asta ii va arata ca nici nu-ti pasa poate va inceta.sau daca nu explica-i sa unmai incerce ca incearca degeaba sau ca te-ai saturat de el si chestii dinacesteaa.
mi s-a intamplat si mie de atatea ori dar i-am evitat si au incetat.asa e cel mai bine:* succes
Pai pentru inceput ai putea sa ii spui pentru ultima data ca nu iti place de el si sa te lase in pace (pe un ton mai dragut, normal) si daca nu reusesti nu ii mai acorda atenti. Pentru ca ii raspunzi la vorbele lui, pentru ca te enervezi el primeste atentie din partea ta si de vreme ce numai atat poate sa primeasca mi se pare normal ca el sa continue. incearca sa il ignori, sa nu auzi cuvintele pe care le spune, daca vine langa tine, pur si simplu pleaca. Ignoranta doare cel mai tare.
Ii vei spune adevarul.Ca ai fost cu el doar ca sa nu-i ranesti sentimentele.Il va durea putin dar ii va trece.