| GirlyBrunette a întrebat:

Deci sa recapitulam 6 luni bun...de fapt nu ne-am certat acum mai bine de 3 sapatamani si am stat certati 1 saptamana si ceva pentru ca ma incapatanam sa nu il iertoh go on l-am iertat din nou.mda.
Mare prostie am stat numa cu el afara toata ziua eram cu el vorbeam la telefon in prostie si i-am zis acum cateva zile ca na. vreau sa ies cu prietenele in oras el nu a inceput sa imi faca morala ca cica asa mi-a placut mie toata viata sa fiu libera si sa cuceresc baieti
E o fire geloaza da nici in halul asta, cica cui iai cerut u voie sa iesi cu elelaughing iesi cu ele doar cand eu nu sunt in oras i-am spus ca nu are nici un drept asupra mea ca nu mi-am luat barbat ca sa ii cer aprobare.mereu am facut numa ce m-a dus capu si nu am suportat sa mi se impuna ceva, asa ca i-am dat papuci si acum imi spune ca ies cu fetele ca ma lasa sa ies cu ele acum da nu vreau sa ii mai raspund la telefon si a mai fost o faza pe care nu o inghit i-am Spus ceva in genu:abia astept sa vina vara sa stau in pantaloni scurti si fusta s-a enervat si mai avea putin si ma lua de par nu a reusit sa oprit la timp si i-am spus:ce faci ma nu crezi ca iti permiti cam multe m-am suparat si am plecat acasa nu am mai vb cu el din ziua aia(a fost in aceeasi zi cand i-am spus ca ies afara cu prietenele).
Ce sa fac avand in vedere ca nu vreau sa mai imi calc inca o data pe orgoliu. tin la el da vreau sa vada ca nu sunt ca celelalte, nu sunt proasta lui si nu-i de joaca cu mine. fundita pentru cel mai bun raspunskiss

Răspuns Câştigător
| ELLSSA a răspuns:

Oricat ai tine la un baiat, nu se merita sa te schimbi pentru el devenind un robot in carne si oase.Arata ca nu esti ca toate fraiericele si ca poti cucerii oricand pe altul care te merita.

1 răspuns:
| unknownboy a răspuns:

Pai fi atenta laughing. toti suntem la fel. toti gelosi. nu ne place sa impartim nimic laughing) si totusi... daca a fost aproape sa te loveasca e bine ca esti departe de el big grin