| Smile3 a întrebat:

Deci... sa spunem asa! Iubesti doi baieti, iar pe al treilea doar il placi! ( nu-mi spuneti ca nu poti iubi doua persoane in acelasi timp pentru ca nu e asa!. amandoi au facut paete din viata mea la un moment dat. mai mult sau mai putin. )
Asa. acum! Unul din cei doi este genul de tip caruia ii place sa le incerce pe toate si nu stie ce inseamna a iubi! Al doilea este indragostit de altcineva! ( o iubeste din tot sufletul... )
In concluzie. nu ai nici o sansa cu nici unul din ei doi! Ce faci? Il alegi pe al treilea, sau ramai singura?

8 răspunsuri:
| Marrriaaa a răspuns:

Eu zic sa te detasezi total de cei doi pentru ca nu ai niciun viitor alaturi de ei, au alte planuri si au alte ganduri pentru alte fete, iar tu deja esti in plus. Daca nu simti nicio atractie pentru cel de-al treilea nu are niciun rost sa te bagi cu el doar de dragul de a fi intr-o relatie. Ai rabdare, timpul le rezolva pe toate.

| Dariusuu a răspuns:

Aici e clar că primul vrea doar să te bage în pat şi al doile e îndrăgostit de îi ard călcâiele.

Alege-l pe al 3 draga mea.

| unknøwn a răspuns:

"Genul de tip căruia îi place să le încerce pe toate şi nu ştie ce înseamnă a iubi"?
Eu chiar aş zice că genul ăla de tip ştie cel mai bine ce înseamnă.

| schmoll a răspuns:

Ceauhappyin dragoste nu e ca la alba neagra,alegi pe cine vrea inima ta,cine iti trezeste sentiment, iti aduce starea de fericire, stare de calm, iubirea reprezinta cel mai inalt nivel din existenta, pamantul nu e compus din 3 baietii, jumatatea va veni in momentul potrivit, o sa fie bine, tu esti puterea si tu ai decizia

| Smile3 explică:

Ca sa explic mai bine:... oricum daca i-ai iubit nu ai cum sa-i uiti. Deci cu timpul te obisnuiesti... pur si simplu dupa ce povestile vi s-au terminat. ati continuat sa tineti legatura!
Iar al treilea. inseamna si el ceva. dar nu la fel ca ei!

| narcisa2334 a răspuns:

Daca preferi sa te aflii in categoria de "incercat, parasit" a primului baiat nu ai decat sa-l alegi pe el, daca tu crezi ca se va schimba pentru tine... Parerea mea este ca nu ar trebui sa te bagi in relatia celui de-al doilea. "Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece". Iar despre al treilea nu cunosc nimic este decizia ta daca te potrivesti sau nu cu el.

| Smile3 explică (pentru narcisa2334):

Vreau sa-i las in pace pe primii doi! Ideea e de al treilea...ar avea ceva daca as incerca cu el? Atata timp cat mai simt ceva pentru cei doi? Despre ei oricum nu cred ca ii voi putea uita vreodata...dar nu vreau sa-mi bat joc de al treilea..ar fi bine sa incerc..sa vad daca o sa mi se dezvolte sentimentele fata de el?!

| narcisa2334 a răspuns (pentru Smile3):

Incercarea moarte n-are. doar nu o sa stai singura tot restul vietii? incearca.