anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, sa va explic:in clasa mea e un baiat de care imi place dar el e cu o colega de-a mea! Si ea nu-l iubeste cu adevarat...de ex ieri am avut sport si eram doar eu cu el in sala de sport si ma lua in brate si zicea ca ma iubeste in ore si cand a venit ea la pupat pe obraz :@... dati-mi, va rog, o metoda cum sa il uit sau o metoda cum sa-l fac sa se desparta de kolega mea si sa vina din nou la mine plsss ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| ExistSiEuPeAici a răspuns:

Salutwinking
Poti sa-l intrebi daca chiar ii place de tine si daca zice ca "Da" il poti intreba de ce este cu colega aiaoh go on.Iar daca zice "Nu" inseamna ca`i un prost [ Nu te supara. Asta`i adevaru`hee hee ]. Adica serios! Iti zice ca te iubeste doar pentru a`si bate joc de tine sau cum?
Daca vrei sa uiti de el ai putea sa eviti sa discuti sau sa stai cu el...
Cel putin asta e parerea mea:d
Paalove struck

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa vorbesti cu el si sa vezi ce isi doreste

| demon a răspuns:

Cati ani ai 12? laughing

| Vizitiul a răspuns:

O daaaaa, te "ubeshte"...pe naiba. Mai uita-te din cand in cand peste buletin, asta daca-l ai. Metoda datorita careia sa se desparta de aia si sa vina la tine? Dar, cine esti tu, ma rog? Nu ti se pare ca esti egoista? Metode de uitat? Resemnarea, care apare in timp. Apropo, s-au inventat ochelarii de luna?

| BigSexy a răspuns:

1. ai putea sa ii spui direct
2. ai putea sa organizezi o faza nasoala si ei doi sa se desparta ( il pui pe un baiat sa o sarute de fata cu el thinking)
3. de uitat nu ai cum ca e in clasa ta
4.BAFTA!

| effect a răspuns:

Pai in primul rand daca el este cu ea e mai naspa
Nu ar trebui sa te bagi peste relatia lor
Ar trebui sa vorbesti cu el
Pentru ca daca el te iubeste pe tine dupa cum vad
Nu are de ce sa mai stea cu ea
Tu incearca sa vorbesti cu el, asta e cel mai bine
Si vedeti impreuna cum faceti si ce va face si el cu colega ta :-)