A nu ii din fime ii de pe strazile din RO a si de ii spui tipei de va crede un fraier deci lasa idea cu cainele si sexu. Stai de vorba cu tipa explica-i ca acest copil nu este unul tocmai normal (sa nu ii zici nimic de caine ) s ca nu este de ea. Zii ca tie chiar iti place de ea si ca ati vrea sa fiti impreuna... Asta ii easy way gasca ii tot mai eficienta
"f**** cainele in c**" totusi cum l-ai vazut o vazut o catea vagaboanda si-o scos morcovu i lo bagat sau cum dracu? Of cu inventiile astea... Daca vrei neaparat sa ii desparti adunati o gasca de vreo 3 oameni urmaritil intr-o zi tu il iei de tricou guler maini gat (ff recomandat asta) si ii zici sa se desparta ziua urmatoare de fata aia ca de nu o pateste si ii tragi una fix in gura stomacului. O sa i se opreasca repiratia pentru 40 70 sec deci nu te speria o sa cada daca ii mai tragi una si in ficat o sa si tuseasca ca dracu crede-ma de ii fac asa (ficatu ii optional ) o sa se desparta de ea Da totusi cati ani ai?
@virus5381 stiu ca povestea mea pare cam S.F. dar cu parere de rau iti spun ca e adevarata(din pacate) si totusi ce l-ar determina sa nu ii spuna si ei? eu am 15 ani(daca vrei sa stii)...e treaba ta daca crezi sau nu, desii sfatul tau e din filme.Totusi pentru timpul pierdut voi da pe folositor(desii nu prea este)
Cred ca totusi o voi lasa sa isi dea seama ce greseala face pentru ca sunt sigur ca nu v-a dura mult,, relatia,, lor desii mi-am dat seama ca nu e ultima femeie de pe pamant si o voi lasa sa fie linistita daca ea e fericita cu el...iti voi acorda funda maine in cazul in care nu vine nimeni cu un raspuns mai bun(ma refer la al 2-lea post)
TheKKosmyyn întreabă:
Mutubal întreabă: