Poate te place pentru ca nu esti disperata dupa el ca restul fetelor care roiesc in jurul lui.
Draga Romina, in primul rand vreau sa-ti spun ca nu are nici un sens sa-ti pui intrebari ca "de ce, eu?"Desi, un raspuns ar fi "de ce nu, chiar tu?", atata timp cat esti o tipa draguta. Faptul ca are multe fete in jurul lui, poate ca nu inseamna mare lucru pentru el, ci il intereseaza mai degraba, femeile mai greu de cucerit sau cele care nu-i sunt alaturi, atunci cand vrea el.Cat despre ce intentii are, deocamdata nu mi-as pune problema, din moment ce nici macar nu-l cunosc. Sfatul meu este sa stabilesti cu el mai intai, o relatie bazata pe conversatie si cu timpul, cred ca vei fi in masura sa iei si alte decizii.Fii increzatoare si sigura pe tine, asa vei putea fi in controlul situatiei.
Scuze ca te intreb. dar dc esti asa "salbatica?"pur si simplu te a invitat la un suc. poate ca intre prieteni sau poate chiar te place.nu te a invitat la un hotel ca sa ai motive de teama si sa nu mergi.eu te sfatuiesc sa accepti invitatia dar daca nu iti place tipu' nu i da sperante
bafta
Ce-i așa complicat? Te place sau nu, macar primești un suc gratis. (asigură-te că el plătește) Și la urma urmei, dacă treaba merge bine poate va exista și o a doua întâlnire, și poate îți dai atunci seama. Degeaba ne dăm cu părerea aici, care, ce și cum crede. Noi nu îl cunoaștem și n-avem de unde să știm ce fel e el. Eu zic că dacă te întâlnești cu el n-ai nimic de pierdut. De-abia ieși și tu din casă.
Mutubal întreabă: