| killer212121 a întrebat:

Deci sa va povestesc:este o fata cu 1 an mai mica decat mine,ne-am imprietenit acum cateva saptamani si am vorbit asa putin, dupa ne-am mai intalnit la un concert si atunci am vorbit mai mult m-a tot lovit (in glume) si dupa am povestit mai mult pe facebook.A inceput sa ma sune, ma cheama afara tot imi pune "pupici"si uneori ma "obliga" si pe mine laughing. Putin dupa ora 00 aseara am sunat-o sa ii spun La multi ani! s-a bucurat si nu a crezut ca o voi suna si am auzit-o parca cand spunea:oo ma suna.laughingBun si dupa cateva minute vine la mine cu un prieten cu masina(ea si-a lasat prietenele la ea acasa) ca sa ma pupe pentru ca am sunat-o si am povestit mai multe.Eu nu stiu ce sa cred si noh lamuriti-ma laughing)

34 răspunsuri:
| MarioQWERTY a răspuns (pentru killer212121):

Deci i-a ca pe un lucru pozitiv ce ti s-a intamplatwinking nu fii suparat ca fiecare lucru se intampla pentru un anume scop, poate nu ea e persoana cea mai potrivita pentru tine

| killer212121 explică (pentru MarioQWERTY):

Mda poate.

| SB_Kornel_1995 a răspuns:

Https://apps.agorapulse.com/tab/contest/18370/entry/546560?sort=vote dai un vote te rog mult braduluiwinking Ma vei face foarte fercit daca vei vota Hai sa fim azi mai buni Un 2014 plin de succes si fericire happy