| Gasy a întrebat:

Deci sa va spun ce am patit o fata mi-a spus ca ma place si m-a intrebat daca o plac i-am zis ca o plac dar a zis ca nu vrea sa afle toata lumea si fratele meu si un prieten au aflat dar nu stiu de unde si iau zis si s-a suparat pe mine ce as putea face sa ma impaca cu ea plus ca vrea si sa ii dovedesc ca o plac deci aveti ceva idei dau funda!

Răspuns Câştigător
| Acadeeeaa a răspuns:

Sun-o si explica-i ca nu le-ai zis tu, si pana la urma daca cele 2 persoane sunt de incredere, nu vor mai spune nimanuibig grin!
Daca ii explici te va ierta!smug
Fundaa?

7 răspunsuri:
| Acadeeeaa a răspuns:

Multumesc pentru fundita:*!
Mult succes si sper sa te ajute sfaturile mele!

| Jigsaw a răspuns:

Cheam-o undeva in parc si povesteste-i ca nu ai spus nimaniu si spune-i ce simti cu adevarat pentru ea, cred ca ar fi cel mai bine asa.

| CristinaPaula a răspuns:

Suno sau trimitei un mesaj. Daca te place, va intelege si te va ierta.

| Ghostemane a răspuns:

Incearca so impaci spunandu-i ca e frumoasa si chesti din acestea bafta.

| annieavilla a răspuns:

Vorbeste cu ea si spune-i ca iti pare rau, daca nu te iarta inseamna chiar nu te place cu adevarat...sucees

| anita_6923 a răspuns:

Buna! pai ca sa ii dovedesti ca o placi fai si uh niste complimente, daruiestei o floare, plimativa prin parc.Si chestia ca au aflat prieteni tai nu e ceva grav ca pana la urma trebuie sa afla si ca sa ii dai mai multa incredere in ea prezinta gasti tale si poate si parintilor... succes... sper sa te ajute

| vyky a răspuns:

O plimbare seara prin locuri mai putin populate...ii faci o declaratie sau cel putin ii spui ca o placi foarte mult si vreti sa fiti din nou impreuna(a si apropo spune-i ca oricat ati incerca sa va ascundeti pana la urma tot se va afla).

Întrebări similare