| iuandfto a întrebat:

Deci sa va spun ce s-a intamplat astazi. Am iesit din clasa (clasa mea e la etajul 2) si in acelasi timp a iesit alt baiat. Am iesit din scoala in acelasi timp cu acel baiat dar nu am vorbit deloc. El o ia in stanga pe trotuar iar eu traversez o strada mica de vreo 3-4 metri si o iau tot in stanga. Mergem putin amandoi pe parti diferite ale strazi si dupa el trebuia sa o ia pe alta strada si imi zice :
-Pa Andreea.
Credeti ca ma place? Au sunt acum in a-VI-a si cu mai multi colegi (inclusiv acest baiat) ne-am unit in a - V- a. Anul trecut era rautacios cu mine (adica cand avea ocazia ca nu vorbeam). Anul asta a vorbit cu mine fara sa fie rautacios. Eu nu prea il plac pe acest baiat desi e dragut.

3 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Hm.doar ca ti-a spus pa.nu ar putea insemna ca te place. dar e un lucru bun ca te-a bagat in seama.
Ma gandesc sa nu fie timid.incearca sa intri tu in vorba cu elhappy

| oOoLadyMoOo a răspuns:

Doar pentru ca aveti un drum comun si pentru ca isi ia la revedere de la tine, asta nu inseamna neaparat ca te place.
Daca tu il consideri dragut, si simti ca te place, incearca sa te apropi de el si vezi ce iese. Merita sa incerci.
Succes happy

| Pedala a răspuns:

1. esti proasta andreea
2. pa andreea

inseamna ca te plac?