| NewMechaa2001 a întrebat:

Deci sa va spun, este o chestie ce ma framanta de mult timp si nu am reusit sa aflu un raspuns, capul penisului meu este acoperit de preput, tin sa mentionez ca nu am avut niciodata contact sexual, am fost masturbat de o fata si atat, nimic mai mult.
Pana la urma pielea aia ce imi acopera capul penisului va disparea de la sine? Am 17 ani, daca vreti sa stiti varsta.

5 răspunsuri:
| BoBoLiNo92 a răspuns:

Omggggg ce de pampoi pe aici care comenteaza si nu stiu despre ce vorbesc. Fratilor daca nu ati avut asa ceva nu mai vorbiti in puii mei. Am fost si eu ca si tine. Preputul era lipit de capul penisului. Am fost la doctor, si mi-a spus ca in momentul cand fac baie sa imi sapunez capul si preputul. Si incepi sa te masturbezi dar sa nu fie placere frate. Trebuie sa te doara un pic pentru ca pielea trebuie sa se separe de penis. Este extrem de dureros cand se dezlipeste si nu, nu se rupe ata. La mine s-a dezlipit la 14 ani. Am facut cum mi-a spus doctorul si a fost ok. Tine minte. Nu spala mereu penisul cu sapun sau sampon. Sunt chimicale care nu fac bine. Incearca sa faci totul natural daca suporti. Penisul de spala doar cu apa rece. ATAT! Multa bafta sper ca ti-am fost de folos. Astept un mesaj de la tine cand rezolvi problema. Fa exercitiul 1 data pe zi. Mult succes

| doc69 a răspuns:

Nu dispare.doar cand vei face sex sau daca o sa te mastrubezi puternic se va rupe ata si se va decalota capul in intregime cand esti in erectie

suntserios
| suntserios a răspuns:

Lol unde vrei sa dispara?
preputul se decaloteaza si iti lasa capul penisului descoperit

| Azµre a răspuns:

Trebuie să vezi un medic, se cheamă fimoză trebuie tratată!

| Codyx a răspuns:

Cand o sa ai un contact sexual vei simti mai multe, dar nu are unde sa disparabig grin