anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sa va spun mai intai cum sta treaba: am fost cu prietenul meu o saptamana, timp in care ne-am vazut doar de doua ori pentru ca eu ies de la scoala la 8 si in weekend nu am putut sa ne intalnim. Poate el a considerat ca il evit sau nu am chef sa ma int cu el dar nu e asa.Ieri,mi-a dat un mesaj si mi-a spus ca relatia nu o sa mearga daca o sa ne vedem o data la 3 zile, iar eu i-am raspuns ca daca el asa crede ar fi mai bine sa ne despartim.Acum regret putin si as vrea sa ne impacam dar nu stiu cum sa fac asta.ar fi mai bine sa vorbim pe mess sau sa-i spun sa ne intalnim? as vrea niste sfaturi. cum sa-i spun ca vreau sa ne impacam?

4 răspunsuri:
| SnYcK3rS a răspuns:

Vorbeste cu el in real life.winking este mai bine decat pe mess.cand ii spui ceva fata in fata vezi si cum reactioneaza big grin
funda?:X

| aLinusha a răspuns:

Suna-l sau spune-i in fata(daca esti mai curajoasa)!

| ema69 a răspuns:

Cred ca cel mai indicat ar fi sa ii propui sa va intalniti sa discutati ceva iar daca accepta, sa incerci sa il faci sa inteleaga ca tu ai un program incarcat, si ca timpul putin petrecut impreuna se datoreaza acestui lucru. Daca simte ceva pentru tine, va intelege iar daca asta nu se va intampla, inseamna ca nu te merita.

| dodo222 a răspuns:

Faza e ca eu sunt mai orgolioasa de fire.cum ar trebui sa-i spun? "vreau sa ne impacam."? si credeti ca ar fi bine sa mai astept un timp pana sa-i spun sau acum cat e calda despartirea?laughing