Esti praf ba! sper sa fata cu care stai acum e majora sau are peste 16 ani macar in caz contrar ...stii tu acum serios.cum sa stai 4 luni cu o fata pentru care nu simti nimic doar pentru sex? doamne cand vad intrebari de genul acesta raman fara cuvinte.Imi si imaginez acum ca tu ii spui fetei ca o iubesti etc si cand colo.ea habar nu are cu ce nesimtit umbla! ok tw inteleg ai vrut sa o uiti pe cealalta tptul e bine pana acum dar nu trebuie sa o folosesti pe prietena actuala.Ea poate tine la tine 4 luni nu e mult timp dar totusi e ceva.Cred ca ar trebui sa te desparti de actuala.Sau sa faci un efort sa fi ma atent cu ea,sa o studiezi sa ii gasesti partile bune, si poate o sa uiti de cealalta.dar ea nu merita sa fie colacul tau de salvare, pricepi? Las`o mai bine acum pana nu e prea tarziu.cat despre fosta nu stiu ce sa spun. poate ar trebui sa incerci sa vorbesti cu ea daca inca va iubiti merita sa va impacati.
Daca o lasi pe fata aceasta se va simti ca tine inmomentul acesta te vei duce la alta si nici pe aceea nu o vei iubi... fata pe care o iubesti tu nu vre sa va impacati petnru ca iai vb urat si unei fete nu ii trebuie asta si maiales spui ca o iubesti dar te uiti dupa alta tu ar trebui sa te schimbi dca cu adevarat o vrei langa tine bafta
Paaaai foloseste teoria ''BooM'' adica te duci la toate fetele posibile si cauta pana una te va multumi.
Stiu cum te simti, cu toate ca sunt fata. Si eu am avut un iubit si dupa 2 ani inca ma gandesc la el. Incearca sa vorbesti cu ea sa ii arati ca iti pare rau. Nu te inchide in tine, asa o sa te ranesti si mai tare.
Eu cred ca ar trebui sa te desparti de actuala pentru ca daca va trece mai mult timp o vei face si pe ea sa sufere si gandeste-te ca se va simti la fel de rau, cum te simti tu acum...Gaseste un motiv care sa o faca pe ea sa se indeparteze incet-incet de tine, si tu o sa treci la alta fata, care poate o sa te faca sa te indragostesti de ea si ii dai si actualei sansa sa gaseasca pe cineva sa tina la ea cu adevarat.
Remusopen întreabă: