| PIMP_5631 a întrebat:

Deci sa va zic pe scurt povestea mea
Sunt Marius si am 18 ani!

De 4 luni de zile eu sunt cu alta fata
M-am desp de fosta prietena cu care am stat 3 ani de zile
Dar problema este ca eu pentru fata asta cu care sunt de 4 luni de zile nu simt nimic pentru ea adica tot ce ma atrage este fizic arata ff bine dar nu o iubesc
In schimb pe fosta prietena cu care am stat 3 ani m-a gandesc zi de zi la ea o iubesc foarte mult nu este zi sa nu ma gandesc la ea
Motivu pentru care m-am desp de ea este ca i vorbeam urat eu eream si inca sunt in permanenta cu ochi dupa alta etc
Am vb cu ea mi-a zis ca nu ma mai iubeste si ca nu mai vrea sa ne impacam ca este mai fericita fara mine
Mi-am cerut scuze pentru comportamentu meu agresiv si vulgar dar degeaba
Desi pentru mine ea este prima iubire credeam ca o uit dupa ceva timp si mai ales daca sunt cu alta dar separe ca nu, au trecut 4luni si tot la ea ma gandesc
Intrebarea mea este ea oare m-a uitat? s-au mi-a zis toate vorbele astea doar sa ma raneasca pe mine ca m-au durut vorbele ce mi le-a zis ea mi-e
Un mic sfat? ce ar trebui sa fac sa raman cu fata asta cu care sunt s-au sa o las si pe asta si sa sa-mi caut alta, si sa merg mai departe?
ps: fata asta cu care sunt ma iubeste foarte mult
In schimb eu nu o iubesc straight face stau cu ia doar pentru placere(sex)

7 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Esti praf ba! sper sa fata cu care stai acum e majora sau are peste 16 ani macar in caz contrar ...stii tuwinking acum serios.cum sa stai 4 luni cu o fata pentru care nu simti nimic doar pentru sex? doamne cand vad intrebari de genul acesta raman fara cuvinte.Imi si imaginez acum ca tu ii spui fetei ca o iubesti etc si cand colo.ea habar nu are cu ce nesimtit umbla! ok tw inteleg ai vrut sa o uiti pe cealalta tptul e bine pana acum dar nu trebuie sa o folosesti pe prietena actuala.Ea poate tine la tine 4 luni nu e mult timp dar totusi e ceva.Cred ca ar trebui sa te desparti de actuala.Sau sa faci un efort sa fi ma atent cu ea,sa o studiezi sa ii gasesti partile bune, si poate o sa uiti de cealalta.dar ea nu merita sa fie colacul tau de salvare, pricepi? Las`o mai bine acum pana nu e prea tarziu.cat despre fosta nu stiu ce sa spun. poate ar trebui sa incerci sa vorbesti cu ea daca inca va iubiti merita sa va impacati.

Răspuns utilizator avertizat
| euI a răspuns:

Daca o lasi pe fata aceasta se va simti ca tine inmomentul acesta te vei duce la alta si nici pe aceea nu o vei iubi... fata pe care o iubesti tu nu vre sa va impacati petnru ca iai vb urat si unei fete nu ii trebuie asta si maiales spui ca o iubesti dar te uiti dupa alta tu ar trebui sa te schimbi dca cu adevarat o vrei langa tine bafta

| Ctiberiu a răspuns:

Paaaai foloseste teoria ''BooM'' adica te duci la toate fetele posibile si cauta pana una te va multumi.

| Cojeae a răspuns:

Stiu cum te simti, cu toate ca sunt fata. Si eu am avut un iubit si dupa 2 ani inca ma gandesc la el. Incearca sa vorbesti cu ea sa ii arati ca iti pare rau. Nu te inchide in tine, asa o sa te ranesti si mai tare.

| al3xxa_7413 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te desparti de actuala pentru ca daca va trece mai mult timp o vei face si pe ea sa sufere si gandeste-te ca se va simti la fel de rau, cum te simti tu acum...Gaseste un motiv care sa o faca pe ea sa se indeparteze incet-incet de tine, si tu o sa treci la alta fata, care poate o sa te faca sa te indragostesti de ea si ii dai si actualei sansa sa gaseasca pe cineva sa tina la ea cu adevarat.

| lorenalore_5845 a răspuns:

Esti un curvar, nu meriti nici cea mai josnica pitipoanca