| MichelleC a întrebat:

Deci sa va zic. Tipul de care sunt indragostita cred ca ma iubeste.Anul acesta am inceput sa vorbesc cu el, devenind prieteni apropiati.Nu situ ce are. Uneori nici nu stie ca exist prin jur, alteori ma baga in seama. A venit la mine in clasa, eu fiind cu prietenele mele si cu baietii din clasa sa imi ceara un pix.Nu aveam niciunul, sau asa credeam.Era cat pe aci sa ne sarutam, pana cand eu am reactionat prosteste ca de obicei.Are de ceva vreme la status: As vrea sa fie ceva intre noi, dar mai mult de la tine.Nu stiu ce sa mai credstraight face Help me!

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, e posibil ca el sa simta ceva pentru. tine, dar daca il placi arata-o acest lucru, apoi incearca sa vb.cat mai mult, apropriati-va cat mai mult, cand il vezi baga-te in seama cu el, glumeste cu el, fa-i complimente, zambeste-i, isi va da seama ca esti indragostita de el si daca simte la fel sigur va face un pas catre tine;
Orice e posibil, incearca sa aflii ce simte, fi mereu zu zambetul pe buze, arata-i ca il placi, insa fara sa exagerezi, pe mess vb.cu el si iti vei da seama daca e vorba de tine sau nu.Bafta!

6 răspunsuri:
| stresu a răspuns:

1: sunteti cam mici sa vorbiti de dragoste, iubire & co., asta neinsemnand insa ca nu va placeti.
2. un pic de autocontrol si va merge treaba. Daca vine omul la tine fii ceva mai prietenoasa (fara a exagera) si daca vreti sa va sarutati alegeti totusi un loc mai putin public, ca pe urma au si colegii treaba si anume sa barfeasca etc, lucru specific varstei.
3. nu folosi mess-ul si statusurile ca de aia suntem oameni si avem gura. Mergi cu el acasa o data, zi-i sa vina la un film, stati de vorba o pauza intreaga, treaba voastra.
Na, spor sa fie!

| Lorelai a răspuns:

Tipul acesta se poate juca cu tine sau poate e timid! Asteapta sa vezi ce are el de gand, doar nu poate sa stea asa mult timp, oricat de timid ar fi, te va aborda el intr-un fel, iti va cere sa fii prietena lui...

| julieta a răspuns:

Incearca sa il prinzi intr-un moment cand este singur si descoase-l incet incet. afla daca ii place de tine, vrea o relatie cu tine, sa nu cazi in penibil daca nu face referire la tine acel status. incearca sa petreci mai mult timp cu el sau prin preajma lui si iti vei da seama daca ii esti indiferenta sau nu

| X a răspuns:

Pai eu zic ca te place cel putin asa am patit si eu cu fata pe care o plac asa m-am comportat si eu cu ea.Pana la pixlaughing

| deea_2670 a răspuns:

Tu pune-ti la status:ai vrea tuhlaughing)))))

| yssa a răspuns:

Poi inkearka sa vb sh uh cu el date la el int-un fel Poate e cum zici tu si te ubejte intreba-l de ce a skris asta la status poate iti zicebig grin