Mi se pare tragicomic cum religia poate sta între doi oameni. Ceea ce mă face să cred că-şi merită soarta dacă nu e în stare să rupă lanţurile bigotismului.
Zici că nu vrei să auzi sfaturi cu privire la a renunţa, dar nici să faci ceva serios nu eşti dispus. Ai zis-o singur. Ai 16 ani. Treci peste. Habar nu ai ce e aia iubire. Poate chiar crezi că ai; ştiu cum e. Dar n-ai!
Simt mai mult pentru ea, nu doar o simpla atractie de prietenie...iar in momenul de fata nici nu prea mai vorbim...
Foarte pe scurt, ai scris mult si cam fara rost! Am mai spus-o cu riscul de a ma repeta si de a fi sanctionat de adminii site-ului: Adventistii, penticostalii sunt extrem de periculosi. Spala creierii oamenilor pentru a-si strange simpatizanti, ii atrag cu ajutoare apoi ii pun sa puna in cos bani la sfarsitul asa ziselor slujbe care se tin intr-un fel de cinema. Daca voi continua sa scriu despre aceste specimene o sa ma enervez si cine stie ce mai spun, sau instig la violenta.
Las-o! Ia o crestina si ortodoxa ori catolica... in fine, nu sectanti. esti totusi tanar!
Toata lumea spune ca ei sunt nu stiu ce oameni rai sau ceva de genul... Fata asta e altfel, adica ea are un suflet bun, se vede asta..Parintii sunt de vina, ca-i tot baga in cap prostii. Daca as putea s-o influentez intr-un mod pozitiv, as putea s-o fac sa inteleaga cat de cat ceva.
beausingurlamasamea întreabă: