Asa spui tu acum ca nu il poti uita dar cand o sa vezi alt tip frumos si de treaba sari pe el si il lasi pe cel din Romania, timpul e cheia succesului si gandeste la ce ti-am zis.
Paii din moment ce tii atat de mult la el ar trebui sa ii zici pur si simplu. ii poti zice pe mess cand vorbesti cu el ca tii la el mai mult decat la un frate. ca sa i se aprinda beculetzele. sau poti sa ii dedici o melodie in care sa fie prezentata o poveste asemanatoare cu a voastra(asculta mai multe melodii de dragoste pentru asta).ii poti scrie un offline frumos poti sa ii faci un clip in power point din care sa reiasa cat il placi gasesti tu...
Of.Ce complicata e dragostea asta! Bine ca macar tu ai pe cineva in care sa ai incredere ca baiatul pe care il plac eu se da la toate fetele din clasa si e un nesimtit.Nici macar nu stiu de ce il plac...cred ca e doar atractie fizica.In fine tu trebuie doar sa-i spui...ar trebui sa stie ce norocos este.
1.din moment ce aceea fata vroia sa te faca sa te simti prost nu poti s.o numesti prietena 2. daca el stie ca.l placi asta inseamna ca nu risti prietenia cu el cea ce e un lucru foarte bun. 3.relatiile la distanta nu tin deoarece contactul real e foarte important, dar daca vrei neaparat asta poti sa incerci sa vb cu el si sa.i zici ce simti intr.o maniera in care sa.l faca sa recunoasca si el...
P.S:s.ar putea sa nu reziste relatia (daca o sa fie una) asa ca sa nu suferi