| AlexSadik a întrebat:

Deci, scurt: Am fost cu o tipa pe care am iubit o extraordinar de mult a fost ceva foooarte romantic, ne am combinat dupa 3 saptamana imi da papucii ca se plictiseste (IANUARIE) eu si acum o mai iubesc si tot incerc o invit in oras chestii am mai iesit (doar prieteni) dar tot ii zic ca o iubesc ca o vreau inapoi dar ea zice ca nu vrea prieten... ciudat CE SA FAC? sa o las in pace? sa mi continui viata? povestea era mult mai lunga dar am vazut ca nu sunt citite intrebarile lungi dau funitze tot tacamul big grin

Răspuns Câştigător
| IrenneDrt a răspuns:

Uff.sincer te cred.mai sunt inca 100 de povesti asemanatoare tie.
Deci.sati povestesc ce am patit si eu: am avut o relatie de aproape 4 luni cu un tip cu 6 ani mai mare ca mine, ne-am inteles perfect, ne iubeam enorm si era minunat la inceput(noi ne cunosteam de 1 an). in timpul relatiei am mai avut si mici certuri care la un moment dat (dupa 3 luni si jumatate) au pus stop.Ne-am certat dintr'o tampenie. Am suferit timp de o luna neincetat, nu mai puteam face nimic dar la un moment dat m-am gandit ce rost avea sa-mi pierd viata gandindu-ma la cineva caruia nu ii pasa? (tin sa mentionez ca in ziua in care ne-am certat, el a facut rost de poze cu o fata de la un prieten si le punea la avatar), de fiecare data cand ne certam eu eram cea care isi cerea scuze desi nu era vina mea.Asa.si de fiecare data cand imi venea sa ma gandesc la el imi spuneam in minte: "nu acum!" si cand imi venea sa plang, plangeam pana imi varsam sufletul si ma descarcam. uite chiar acum a trecut cu bicicleta pe strada si inca mai tin lael si imi vine sa plang pana nu mai pot. crying
Sfatul meu este sa iti continui cu siguranta viata si sa nu ii mai dai atentie, daca ea nu vrea, nu vrea si atat.doar nu oi astepta 2 ani sa se hptarasca ea oh go on traieste-ti viata ca e scurta! daca mai ai nevoie de detalii da'mi un mesaj si iti dau id-ul meu.
iti doresc succes in continuare! :*

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Eu zic sa o lasi in pace si sa iti continui viata. Daca nu vrea prieten, inseamna ca are vreun motiv, Numai insista! Bafta!

pa, pa.

| clauss a răspuns:

Deocamdata las o in pace, stiu ca nu-i raspunsul care il asteptai, dar n o mai stresa, dupa un timp mai incearca, daca nu merge, asta e, cauta pe alta

| DiamanteleSeSparg a răspuns:

Daca ti-a spus clar si raspicat ca nu vrea prieten poate chiar nu vrea sau are pe altcineva si ii e asa sa iti spuna.Vedeti de viata ta... poate meriti ceva mai bun!winking

| Annye_2425 a răspuns:

Buna:*
Dupa parerea mea ar trebui sa o lasi in pace. uit o, pentru ca daca te mai iubea sau mai simtea cat de putin ceva pentru tine erati impreuna de mult. se vede ca e fata si place sa umble baiatul dupa ea dar totusi atatea luni?:-s ai si tu orgoliul tau barbatesc.sunt fete si fete, ea nu e ultima stii prea binewinking