Se intampla ca nici 30% din elevi n-au luat anul asta 5 la simularea pentru BAC. Mai bine ai pune mana pe carte, pana nu ajungi ca ei.
Din ceai scris tu reiese ca nu-i interesat lol un like pe fb nu inseamna ca te place nai mentionat despre ce ati vb deci pot trage concluzia ca ati vb ceva normal si nai zis cum s-a uitat la tine daca am inteles eu gresit si era vb ca te place si doar le-a zis prietenilor lui ca nu e interesat inseamna ca ori nu e ori vrea sa te faca sa fi cu el in modu lui fara sa stie altii ca incearca
Draga lui ii este rusine de tine inseamna ca nu te iubeste intratit de tare ca sa fie atasat mai mult de tine le spunea prietenilor ca te place si chiar tiar prezenta prietenilor. pune-i un ultimatum sau intreaba-l in fata da da nu nu
Pai un like pe facebook nu inseamna ca ii place de tine... poate ii place poza sau o stare sau pur si simplu i-a placut profilul tau si tu poate dai like-uri pe facebook la baieti si o prietena de a ta te intreaba daca iti place de el si spui ...nuu imi place poza lui :*
Ancuta_Ancuta_2000 întreabă: