| emanuel778 a întrebat:

Deci serios nu inteleeg dc multor fete din ziua de astazi care sunt foarte de treaba le plac baietii nesimtiti, badarani si batausi... :\ Ce s-a intamplat cu lumea asta?

29 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca erau bune cautau baieti normali, deci nu sant normale iar alea bune nici nu stii unde se afla, inventeaza un detector pentru fete bune ca sa le gasesti cu usurinta si daca dai de inca una care a avut vreo 4 gagici seriosi nu aventuri spune-i ca-i platesc eu biletul de avion pana in Madrid.

| anonimg a răspuns:

De acord cu tine.
Iar apoi femeile se întreabă de ce au parte în familie de nesimţire, de bădărănie şi de bătaie. Măcar de ar suferi doar ele. Dar copii lor suferă din pricina lipsei de judecată a "mamelor" lor. Eu le spun de pe acum că există ADRA - o asociaţie care poate găzdui pentru o perioada femeile bătute de soţii lor. E bine ca adolescentele fără minte să îşi rezerve loc acolo încă de pe acum...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca un motiv sa ma sinucid laughing thx man, asa e lumea, dar na nimeni nu-i perfect happy

| Florenta16 a răspuns:

S-a intamplat ca s-au amestecat toti inte ei si nimeni si nimic nu mai stie ce vrea. Exista si fete care cauta si vor in continuare baieti sensibili si asa, dar mai putine. Ele cred ca daca gasesc unul cu bani, nu mai conteaza ca e misogin sau ca tine la tine. Conteaza in ziua de azi sa aiba cardurile in portofel si masina la usa fetei, sa nu cumva sa isi murdareasca pantofii de la nu stiu ce firma. Ar trebui sa ne axam pe baietii care iubesc cu adevarat si nu care ne folosesc, dar na, generatia noastra tampita. Bafta si Craciun fericit!

| unknøwn a răspuns:

Fiindcă băieţii buni:
1. Sunt plictisitori.
2. Acceptă orice, n-au păreri, da iubi, ai dreptate.
3. Au nevoi emoţionale mari... ceea ce denotă o nesiguranţă şi mai mare.
4. Evită confruntările, adică sclavi mai pe româneşte, bătaia de joc a tuturor.
5. Sunt sensibili, un fel de mascul-femelă, păi femeia caută un bărbat care s-o facă să nu plângă atunci când ea începe să plângă, nu unul care să plângă cu ea.
6. Sunt uşor de manipulat.
7. Nu prea iau iniţiative. Ei vor să stea mai mult pe bancheta din spate a vieţii, nu vor să treacă la volan.

+ multe alte motive care fac o femeie să NU VREA un bărbat sensibil.

Uită-te la tine, eşti băiat bun bănuiesc. Că d-aia te iei de cei nesimţiţi.
Ce văd eu în întrebarea asta? : Smiorcăială şi victimizare.
Femeilor le plac smiorcăiţii? Nu.

Baftă.

| ღNuTzAღ a răspuns:

Pentru mine de exemplu conteaza atitudinea si comportamentul baiatul fata de mine, dar fata de altii mii totuna.

| IoanaSorina a răspuns:

Aici nu se mai gandesc la asta. E frumos, gata!

| MudvayneMurderer a răspuns:

straight face Lumea asta s-a dat peste cap rau de tot. Sunt promovate non-valorile si de aceea se intampla acest lucru.

| mihay198722 a răspuns:

Asa am zis si eu...in ziua de azi daca nu ai bani si masini de lux nu se uita la tine, nu conteaza ca e de treaba sau e o c..va,asa ca care va fi pentru tine o sa apara in calea ta.asa ca nu te stresa...

| essther19 a răspuns:

Poate sunt mai sado&maso, unele prefera sa fie catelusele de companie ale vagabonzilor...

| CiprianAndronache a răspuns (pentru essther19):

happy Nu e sado maso, e bondage, sau popular spus : sclavie happy umilință prin supunere happy

| JohnnyHelpsYou a răspuns:

Bun venit in club baiete laughing stai la rand. Stiu, si nu prea avem ce face laughing

| CiprianAndronache a răspuns:

Trăim în epoca feminizării bărbatului. Bărbații devin prea feminini, iar femeiele doresc din ce în ce mai mult bărbatul pur, cel puternic, cel cu miros de transpirație. Dacă ne uităm la orice reportaj pe discovery observăm că orice femelă animal pleacă să genereze pui cu cel mai puternic mascul, puternic atestat printr-o luptă cu alt mascul. Așa este și la femei ( ceea ce nu e nimic de condamnat ) : își doresc bărbați capabili, puternici ( atât dpdv financiar cât și fizic ). Și ca să închei cu o glumă, dacă tot trăim în epoca în care nu mai înțelege nimic cică cea mai bună replică de agățat pentru 2014 : scuză-mă, vrei să mergem să facem sex că nu în ce nebunie și haos de lume trăim nici nu mai știu cum se face sex... happy Cius

| anonim_4396 a răspuns (pentru CiprianAndronache):

Traim in epoca pi.diilaughing prostia omeaneasca, aia e! Citesti prea mult revista cospomolitan sau cele de gen

| CiprianAndronache a răspuns (pentru anonim_4396):

happy Nu citesc astfel de reviste. Când am oferit această afirmație m-am bazat pe unele studii personale, nu pe niște rânduri scrise într-o revistă. Studiez comportamentul uman de vreo 13 ani, deci...

Te-ai sculat asa de dimineata? ptiu! sa nu-ti fie de deochi, esti psiholog?

| JohnnyHelpsYou a răspuns (pentru CiprianAndronache):

rolling on the floor)))) stai tu transpirat cu fetele, eu o sa fiu intotdeauna curat si bland, ca asa imi place mie, asta nu inseamna ca ma transform in femeie laughing te uiti prea mult la televizor laughing

| JohnnyHelpsYou a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasa-l pe saracu om, e dus cu pluta laughing), el se crede omul pesterilor si asa vrea sa cucereasca laughing

Nu, tocmai ce plecam la somn happy. Consultant.

| CiprianAndronache a răspuns (pentru JohnnyHelpsYou):

De multe ori am fost catalogat greșit cu privire la orientarea mea sexuală tocmai din motivul acesta : sunt curat, mă epilez, pensez, etc. Eu vorbeam la modul general despre această chestiune ( neînțelere a acestui tânăr care a deschis subiectul ) nu vorbeam strict despre mine sau despre tine.

Aaaaa, etiu cine esti, ala de la Baia -Mare laughing

Nu, nu sunt din Baia Mare. Dacă te-ai fi uitat la profilul meu ai fi văzut cine sunt și astfel ai fi fost, sper, mai politicos happy

Politicoasa, te rog! Sotul este plecat si raspund in locul lui, asa ca 10 gura!

Foarte nepoliticoasă happy Dacă era soțul tău l-aș fi întrebat pe ce și-o ține, și ar fi înțeles. În cazul tău îți recomand totuși să ți-i cont de vârste și de nivelul de cultură, trăim în lumi diferite happy Merci.

Ia mai da-te' dragostea mea d'aici ma! Vi la noi cu un vocabular elecvat, ca parca noi nu avem scoli sa vorovim ashe, daca nu te-as cunoaste as mai zice, te-ai dat de gol ca fraierul ca esti asistent, uratule!

Foarte obraznică, văd că îți faci de cap cât lipsește al tău, ceea ce denotă o oarecare asuprire masculină față de drepturile voastre.
Trebuie să specific că nu mă cunoști deși eu am toate datele de identificare la profil față de alte persoane care intră pe contul terțe persoane fără să se prezinte. Nu sunt asistent, nu sunt din Baia Mare și mai mult de atât nu sunt fraier.
Pentru astfel de injurii pot sesiza TPU-ul să îți blocheze orice activitate asupra mea pe acest site, dar cum este Crăciunul voi fi mai bun cu cei care sunt nepoliticoși din fire și din lipsă de educație. Am pretenția că înțeleg orice om, din acest motiv vă urez Sărbători liniștite tuturor.
P.S. Soția vecinului de la 2 : nu trebuie să pregătești bunătățuri ca să aveți o masă îmbelșugată? Trebuie să plec la aeroport din acet motiv te rog să încetezi cu joaca deoarece nu voi mai fi aici câteva zile să îți accept jocul copilăresc happy Cius!
O dorință pe care i-am cerut-o Moșului a fost ca toți TPU-iștii să primească toate răspunsurile de care au nevoie!

P.S., P.P.P.D., U.S.L., H.A.S.K.AI.M.I.J., sos-ul l-ai uitat.

| InspectorGadget a răspuns:

De fapt fetele vor sex
si cauta baieti care sunt indrazneti ca sa le pupe sa le ****
pe cand un baiat timid ca mine sau ca tine nu prea are curaj sa faca asta deoarece stie ce e bunul simt si are educatie
lasa sa face fiecare ce vrea tot este un DUMNEZEU si are grija de toti
sondaj a fost efectuat de GLOBAL DEFENCE ROMANIA si nu are nici o marja de eroare
asa sa ne ajute DUMNEZEU

| NirvanaGrrr a răspuns:

Nu e treaba ca neaparat le plac acesti baieti, insa ei sunt mai tupeisti, se baga in seama si le sucesc mintile. In schimb, cei cuminti, sunt mai timizi si nu mai au loc la "coada interminabila", deoarece acestor "bad boys" le place sa fie tot timpul intr-o relatie. Nici bine nu au terminat cu una ca incep cu alta.