| GlamiGurl a întrebat:

Deci, sincer sunt atat de disperata incat o sa postez aici marea mea problema.
E un tip din Londra, are 13 ani, eu 16 fara cateva luni. E cantaret el, nu mai stiu cum am dat de el dar pur si simplu nu pot sta fara sa vorbesc cu el. il ador straight face. Uneori ajung la impresia ca il stresez, i-am spus sa-mi spuna daca il stresez, dar de fiecare data imi spune ca nu il stresez si ca ma iubeste. si imi spune niste chestii foarte. asdfghjk. genialeee si m-am indragostit de modul cum vorbeste cu mine. cum ma trateaza. Si da are 13 ani dar e foarte matur, pentru ca a trecut prin mai multe, uneori ma minte ca trebuie sa iasa, dar el inca mai da like altor fete si. nu sunt asa draguta si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac? Sa mai vorbesc cu el? Cum pot sa ii atrag atentia? Cand nu ma baga in seama aveam in minte chestii de genul sa ma tai si. chiar m-am taiat pentru el si as mai face-o...

Răspuns Câştigător
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Inteleg ca iti place de el mult, iti place cum vorbeste,cum gandesti, cum arata probabil dar nu il mai stresa. Nu e tocmai placut sa stii ca el iti spune ca pleaca dar de fapt ramane online. Incearca sa te linistesti, nu te mai taia! Nu mai face asta sub nicio forma! In viata o sa treci prin momente mult mai grele. Asta e nimic. Incearca sa te linistesti. Ocupa-ti timpul cu ceva, iesi cu prietenii, citeste, vezi un film. Daca il stresezi prea mult, nu te va mai cauta. Continua sa vorbesti cu el dar incearca sa te schimbi putin. Nu stiu exact care e situatia voastra dar asta e sfatul pe care ti-l dau eu, din exterior.

4 răspunsuri:
| CarlyZ a răspuns:

Vorbește cu un psiholog!

| AllexTheWolf a răspuns:

Doamnee cum sa te tai? Nu merita! Vrei sa mori? Vrei sa ai cicatrici toata viata? Parerea mea e sa treci peste, ce rezolvi daca te tai? Eu am iubit o fata foarte mult, dar radea de mine, si m-am taiat? nu! Am realizat ca nu merita! Uite id-ul meu daca vrei sa vb mai amanuntit: alex_colt79. Nu face o prostie! Lasa lamele!