foarte interesanta povestea!
si luuuunga
spune`i tatalui tau ca el nu te lasa inpace si ca tu nu mai vrei nimic cu el.
sau incearca sa vrb cu mama ta ca niste prietene si sa ii explici situatia.
ameninta`l cu politia din nou pe pr tau.
fa tot posibilul sa renunte!
Spune-le parintilor tai ca nu te lasa in pace! Ei sunt protectorii tai cei mai buni!
Am inteles esentialul:tu nu tii la el.iar daca ai tinut asta clar nu mai e valabil in prezent oricum dupa ce a incercat sa te convinga sa faceti sex pe bancheta din spate, nici nu merita altceva.ai facut deja ce trebuia ti-ai schibat nr de telefon.Sa nu i`l dai.si cu timpul poate va inceta sa te mai caute.
E simplu. Nu mai folosesti cartela veche. Ce te-a facut sa o pui din nou in telefon? Inseamna ca, pe undeva, mai vrei si tu ceva. Nu cumva te minti singura?
Eu cred ca te cauta pentru ca tine la tine (oricat de ciudat ar suna asta). Spune-i ca daca vrea sa continuati povestea va trebui sa fie cuminte.Te astept cu vesti>
O_O WTF...nu te-ai plict?) pai daca daca iti place tipu si nai cu cine sa faci din astea...fa misto de el.zi''da'' la misto app catzi ani aveti?
Fraza cu sper sa nu va plictisiti trebuia sa o pui la inceput ) scuze dar nu am rabdare sa citesc tot
Auuuuuu Ce incurcaturaaaaaa vaiii vaii nu stiu ce sa spun ca ma loat 14 min sa il citesc *parerea mea* spune-i cum mai lasat in bajocura asa iti inchid si eu in bajocura nu ma mai suna ca nu ai sanse gasesteti alta fata de care sa iti bati joc de ea, (parerea mea) bft sper ca te-am ajutat