Normal ca nu te place! Daca te placea cu adevarat incerca sa comunice cu tine, nu sa te pipaie! Daca prietenul meu mi-ar face asa ceva, m-as desparti de el in secunda 2, dar nu va face asta,fiindca ma iubeste si i-am spus cat de deranjant era cand mai imi faceau altii asa,dar le-am zis sa inceteze si nu i-am mai bagat in seama, iar ei au incetat! Deci daca ai vrea sa fii cu cineva care te place doar pentru sani si fund, e problema ta, dar lumea te va eticheta si tot tu vei avea de suferit! Si nici baietilor nu le place sa ii apuci de jucarie, crede-ma!
Si mie mi se intampla cam la fel plac un baiat si el imi da palme la fund si ma ia in brate dar eu zic ca atunci cand te va mai lua de fund sau iti va mai da palme sa nu stai sa il plesnesti ca altfel va crede ca esti curva.
Sper ca te-am ajutat!
Pai si mie imi face tot la fel baiatul de care-mi place.dar cand nu il mai poti suporta spune-i sau cum ai zis tu plesnestel.si daca intreaba dc l-ai plsnit poti sa-i spui dc.da? asa ca fii increzatoare in acest sfat :*