| lolododo a întrebat:

Deci sunt cea maicrea peietena. De ce? Pt ca imi place de prietenul prietenei mele. Ce sa fac?

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa faci? Incearca sa-i furi iubitul, dar intr-un mod discret.

| rousz a răspuns:

Pfff ma cam chinui sa descifrez ce ai scris laughing ( daca esti cea mai rea prietena? )pana la urma nu alegem de cine ne place sau nu dar e prea aiurea situatia cand ajunge sa-ti placa de iubitul prietenei talewinking cred ca ar trebui sa incerci sa te uiti in alta partewinking

| Sfatosul2012 a răspuns:

Eu zic ca daca tu crezi ca iti place de el si ca exista vreo sansa sa fiti impreuna sa faci pasul inainte. Sa-i spui asta prietenului nu prietenei.

| Eduaard a răspuns:

Poate și el te place laughing

| Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Asta e... pastreaza doar distanta de iubitul prietenei tale ca sa nu te indragostesti...

| fanta24 a răspuns:

Nu noi alegem pe cine sa placem sau nu. Pur si simplu se intampla. Dar ceea ce trebuie tu acum sa alegi, e ce vrei sa pastrezi? O prietenie, sau o dragoste, care probabil nu se va intampla?

| simonacreata a răspuns:

Stai in banca ta fato! deja e plina lumea de astfel de specimene care ar calca pe cadavre ca sa isi atinga scopul. e viata lor si nu ai dreptul sa te bagi peste ei. deci nu ar trebui sa te intrebi ce sa faci pentru ca...ar trebui sa faci....nimic!