Andy, tu esti la inceput de drum in ceea ce priveste relatia cu o fata. Toti am visat pe " Ileana Cosanzeana sau pe Fat Frumos". Este timpul, datorita varstei pe care o ai, sa te trezesti definitiv si sa intelegi ca in primul rand, pentru a fi bine inteles, trebuie sa fii capabil sa te faci bine inteles, lucru pe care acum nu ai reusit aici.
Niciodata o fata nu se poate mandri cu o relatie in care baiatul nu este capabil sa scrie corect doua randuri, numai daca din pacate, si ea este la fel de neputincioasa.
Revenind la problema ta, atunci cand iti place de o fata, trebuie sa o curtezi, sa ii spui ca iti este draga si sa nu astepti sa o fure alt baiat. De visat putem visa cu totii, dar din pacate putini suntem capabili.
Nu pot sa spun ca am probleme cu fetele, dar intr-un fel ai dreptate.Nu prea am avut o relatie mai lunga de 3 luni.Anyway raspunde-mi la alta intrebare.Eu sunt olimpic la psihologie si vreau sa urmez psihologia.Colegii, prietenii apeleaza la mine cand vine vorba de o problema din viata lor sociala dar cand vine vorba de mine nu stiu cum sa imi folosesc cunostiintele in psihologie sa gasesc o solutie cum gasesc altora.De ce?