| nicolla2010 a întrebat:

Deci sunt cu prietenul meu de 1 an si aproape o luna impreuna. Totul este sau cel putin pare sa fie bine, am trecut prin foarte multe si inca suntem impreuna. Dar acum o problema inainte sa ajungem sa fim impreuna imi placea de un baiat din cartier de mic copil adica nu tineam legatura simpli vecini dar asa o simpatie big grin. Credeam ca am trecut si peste asta timp de un an chiar uitasem de mica mea"dragoste" din copilarie. Cv timp in urma am stat la birfe cu prietena mea, ea fii fiind cu prietenul ei care e unul dintre cel mai mult prieten cu dragostea mea din copilarie. Simple vorbe dar de fooarte mult timp nu am mai vorbit si cu el. Acum, tin la prietenul meu sau cel putin asa cred stiu ca fara el imi va fi mai rau, dar simt si oarecum o atractie fata de acel baiat, visez si noptile ca ma cert cu prietenul meu din cauza lui. Si prin scoala ma uit si se uita lung la mine sad. Ce propune-ti sa fac sau cum sa scap de aceasta atractie, in legatura cu prietenul meu nu sunt atrasa atit de mult de el ultimul timp fac lucruri care il supara fara sa-mi dau seama dar pe de alta parte stiu ca tin la el si fara el nu imi va fi mai bine...

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Sa dai cu picioarul unei relatii de un an si o luna pentru o himera? Glumestistraight face
Tine bine de prietenul tau si nu il mai supara. Tine minte:atractia nu se va compara niciodata cu compatibilitate.Atractia e de moment pe cand compatibilitatea e ingredientul de succes al orcarei relatii

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Uneori ne jucam cu sufletul celui de langa noi si pierdem dragostea printre degete!

| ßέßέ a răspuns:

Nu da cioara din mana, pentru vrabia de pe gard. Proverbul asta ar trebui sa il stii pentru ca descrie situatia ta. Dupa un an il cunosti destul de bine pe prietenul tau, dar celalalt ...stii ce il duce capu`? Acum tu faci cum simti, dar sentimentul asta de atractie pentru celalalt poate iti va disparea intr-o zi si atunci va fi prea tarziu sa mai revii la fostul (actualul) tau prieten.ai grija. :*

| butterfly energy a răspuns:

Daca iti iubesti actualul prieten si aveti incredere o relatie deschisa, i-ai putea spune chiar tu despre "atractia" asta pe care o simti pentru copilul din vecinihee hee. Asa scapi sentimentul de vinovatie care te coplesteste. Daca te va intelege si, chiar mai mult, va incerca sa se comporte mai frumos cu tine(de teama sa nu te piarda), ramai cu el. Sincer este pacat sa dai uitarii o relatie asa, doar pentru ca ti-ai amintit de prietenul din copilarie! Probabil ca si el a avut mai multe relatii pana acum.crezi ca s-a gandit vreodata sa le rupa pentru tine? Eu spun sa ramai cu actualul prieten daca va iubiti cu adevarat! Daca esti nesigura acorda-ti un moment de gandire... ai putea chiar sa-l provoci intr-o discutie pe "vecin". sa vezi ce gandeste. Ai grija de inima ta

Take carehappy

| tedytza10 a răspuns:

PAREREA MEA: daca baiatul pe care il simpatizezi nu simte nimic pentru tine? nu ar fi pacat sa dai cu piciorul la 1 an si ceva? big grin nu te lua dupa vorbele noastre. ia decizia pe care o consideri cea mai buna pentru viitorul tau.

Bafta! :* Te pup!

| niknip a răspuns:

Ocupati timpul si nu te mai gandi la celalalt baiat, daca prietenul tau tine la tine si tu la el, ar fi pacat sa il dezamagesti pentru un moft.Bafta!

| xxxxxxxxxxxx a răspuns:

E doar un sentiment pe care l-ai avut si acum a fost oarecum trezit. Pe baiatul ala il visezi din cauza ca te gandesti prea mult la asta si nu neaparat pentru ca simti ceva pentru el. Cat despre prietenul tau trebuie sa-ti dai seama daca e doar o perioada mai aiurea prin care treceti sau chiar s-a terminat totul intre voi. Totusi e pacat de anul ala. pup*

| nicolla2010 explică:

Treaba e ca mi-a placut de acel baiat ani intregi 6-7 ani big grin, prietenul meu stie de ce era inainte big grin dar nu stie ce e acum... si cu toate ca nu cred ca prespune sa simt oarecum o atractie acum mereu imi zice sa nu vorbesc cu el sau ceva de rau despre el

| ruxyyy a răspuns:

Nu arunci 1 an :O pentru o prostie sickatractie de moment:-J

si atat tongue. merita sa si bata joc de tine si risti sa pierzi un baiat care te iubeste din moment ce aveti 1 an impreuna

parerea mea ee saa ati muti obsesia spree prietenul tau actual ca daca
el sar uita dpa altele ai sari in sus:*