| nicolla2010 a întrebat:

Deci sunt cu prietenul meu de 1 an si aproape o luna impreuna. Totul este sau cel putin pare sa fie bine, am trecut prin foarte multe si inca suntem impreuna. Dar acum o problema inainte sa ajungem sa fim impreuna imi placea de un baiat din cartier de mic copil adica nu tineam legatura simpli vecini dar asa o simpatie big grin. Credeam ca am trecut si peste asta timp de un an chiar uitasem de mica mea"dragoste" din copilarie. Cv timp in urma am stat la birfe cu prietena mea, ea fii fiind cu prietenul ei care e unul dintre cel mai mult prieten cu dragostea mea din copilarie. Simple vorbe dar de fooarte mult timp nu am mai vorbit si cu el. Acum, tin la prietenul meu sau cel putin asa cred stiu ca fara el imi va fi mai rau, dar simt si oarecum o atractie fata de acel baiat, visez si noptile ca ma cert cu prietenul meu din cauza lui. Si prin scoala ma uit si se uita lung la mine sad. Ce propune-ti sa fac sau cum sa scap de aceasta atractie, in legatura cu prietenul meu nu sunt atrasa atit de mult de el ultimul timp fac lucruri care il supara fara sa-mi dau seama dar pe de alta parte stiu ca tin la el si fara el nu imi va fi mai bine...

Răspuns Câştigător
| elena_8255 a răspuns:

Stii acea dragoste din copilaritipare ca esti atrasa de el e o prpstie uita de ea dar daca iti place asa de tare du-te si afla mai mult desore el poate iti placea atunci dar accum s-a schimbat asa ca nu iti parasi bg pentru ca el tine la tine dar nu dragostea din copilarie care nici nu o cunosti de aproape vezi si pa

2 răspunsuri:
| chucky_8545 a răspuns:

Mai bine ai incerca sa te apropii de "dragostea ta din copilarie", si asa vei stii singura ce ai de facut, decizia ta, vorba ta, e doar o atractie fizica, si nu are rost sa-l pierzi pe iubitul tau actual, din cauza unei prostii...mai bine vezi cu adevarat cum e acel baiat[dragostea din copilarie] si apoi iei decizii. Poti sa te imprietenesti cu el prin intermediul messu-ului big grinhappy

| Simoni a răspuns:

Lasa`mi te rog id`u tau pe privatwinking
Vreau sa iti povestesc ceva. care cred eu ca o sa te ajute mult tongue
:*