Woow! asta nu e de bine, creca sa jm3k3rit din cauza celor din jur, poate ca e considerat moale sau cine stie ce, si vrea sa arate ce poate , nu sunt sigura, asa face si un coleg de`al meu, il cunosc ffff. bine, da de la un timp [cam din septembrie ] are niste fiteee de zici ce`i aia, totusi cand rade e acelasi, numai ca injura mult, se exprima urat, pnm. are probleme grave, SFAT : vorbeste cu el , comunicarea e cea mai buna! explica-i ca ce face e rau! si ca te superi, ca din cate vad eu zici ca tine la tine! incearca si zi-mi cum a mers :*! [ daca n-ai facut asta pana acum ] :*
Sa ii spui si lui ce ne-ai spus nou, ca ai observat schimbarea lui de comportament si ca nu iti place, ca nu e bine si tot ce gandesti
In niciun caz nu ai nici cea mai mica vina,ar trebui sa vb cu el, sa-i explici ca ceea ce face nu este bine si greseste drumul si in cazul in care cel putin tine la tine si vrea sa fiti impreuna cu adevarat va tine cont si va realiza ca-i vrei doar binele! Daca nu, sincer nu este de tine.Bafta
Nu cred ca e vina ta. Incearca sa stai de vorba cu el,poate are o problema care il apasa. Iar faza cu tipa [ fufa ],automat daca e fufa i`a zis asta,dar stai linistita,n`a zis`o pe serioase,a zis`o mai mult in gluma. Oricum,comunicarea e cea mai importanta in relatie. Stai de vorba cu el si afla ce`l apasa, de ce se comporta asa, daca zici ca pana acum era altfel.
Succes! :*
Ar trebui sa vorbesti cu vele... poate ca si din dragste nusi mai daseama cevb, ...sau e confuz uitaca te are pe tine sisi permite sa spuna astfel unei fete, incearcasa vb cu el si sa-i spui ce simti.ce nu-ti place, ca el saschimbat si el isi va face o konkluzie)))
Ei nu sunt prea buna la din astea da cred ca stiu ce trebuie sa faci DESPARTITIVA sau vb cu el si vezi ce zice, ca daca tot sunteti un cuplu trebuie sa vb si despre chestile astea!
Bananacantareata87 întreabă: