| caus3lov3ya a întrebat:

Deci sunt cu un baiat de 5 luni totul este perfect ca un basm deci nu ma deranjeaza nimic e baiatul perfect pentru mine...cu o singura exceptie. daca ar fi dupa el am vorbi intruna la telefon adica il iubesc mult dar ma cam streseaza ma suna din 2 in 2 ore sa imi zica ca ma iubeste si ca i s-a facut dor de mine si cand nu raspun se supara si banuieste ca sunt ocupata cu altu de nu ii raspund dar am treaba adica plec la scoala mai am si teme si incerc sa imi fac si timp pentru el cum sa ii zic ca as vrea sa vbm mai rar...a si cum sa ii zic si sa mai lase dulcegariile ca uneori parca ma sufoaca cu atata dragoste si daca nu fac si eu la fel cu el nonstop imi spune ca ce am cand ii spun ca nu am nimica doar ca sunt obosita incepe sa imi zica chestii gen ca mint si sa imi aduca aminte de prostiile pe care le fac ce sa fac deci va dau funa:*

Răspuns Câştigător
| Aniela2777 a răspuns:

Si prietenul meu este la fel, dar prin asta iti dovedeste ca te iubeste si ca nu sta cu alta fata. bucura`te de asta, fiindca toata ziua sta si se gandeste la tine, nu la alta. si pe mine m`a enervat la inceput chestia asta, dar am inceput sa inteleg, si chiar ma bucur ca vorbim asa des, stiu ca nu merge la alta si este cuminte..pe mine ma suna mai mereu si vorbim cu orele..si cateodata nu vb asa mult.dar stam si ascultam respiratia unul altuialaughing..seara inainte de culcare iar asa..adormim la telefon si stam asa pana se inchide telefonul singur.mie chiar imi place:X si este asa dulce..ma face fericita. bucura`te de asta, fiindca unul ca el ..mai rar gasesti, cu toate ca este ff gelos, dar te vrea numai pentru el.ii este frica sa nu te piarda, de aia face asa.

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nevasta-mea se supara ca nu o sun. laughing

| caus3lov3ya explică (pentru Zenithf):

Eh nici chiar asa dar ziceam ca la mine suna telefonul nonstoplaughing)

| mona a răspuns:

Poate pe viitor o sa-ti doresti sa fie la fel si sa fi sufocata de atata iubire, baiatul te iubeste mult si probabil nu isi da seama ca te,, sufoca,,[multe fete si-ar dori sa fie iubite asa mult cum esti tu]

| Euletitia a răspuns:

Buna! In locul tau as fi asa de fericita...nu doar ca am un prieten, ci si pentru ca e atent cu mine, roamntic, ma iubeste si se gandeste mereu la mine. va doresc multa fericire impruene!

| adriang95 a răspuns:

Deci pe bune... Voi fetele chiar nu știți ce vreți. Am citit zeci de întrebări de genul „unde sunt băieții romantici", iar când dați de unul încercați să căutați porcul din el.
Sincer să îți spun, nu îl prea meriți, deci concluzia și totodată decizia îți aparține...

| caus3lov3ya explică (pentru adriang95):

Respect parerea ta! mersi ca ai avut rabdare

| caus3lov3ya explică:

Multumesc! :*

| Adrianos112 a răspuns:

Eu zic sa-i spui sa nu te mai sune intruna ca mai ai si tu (cica) treaba si daca trece 1 saptamana de cand nu te mai suna intruna i dai un sarut funda (aia cu sarutul daca vrei)

| niusk a răspuns:

Bucura-te acum cu momentele cand te ''sufoca'' cu dulcegarile, pe urma relatia se ''raceste'' putin, si o sa crezi ca nu te mai iubeste. Lasa-l sa-ti spuna cat de mult te iubeste, explica-i ca mai ai treburi de facut si nu poti vb mai mult la telefon, el o sa te inteleaga, daca te iubeste. Trebuie sa fii mai putin dura cu el daca nu vrea sa te inteleaga sau sa te creada, impune-i conditii (adica, ca nu o sa-i mai raspunzi la telefon si sa te sune mai rar, ca tu mai ai si teme de facut, prin casa, una alta), daca nu vrea sa le respecte inseamna ca nu tine asa mult la tine.winking