| cristina_6683 a întrebat:

Deci sunt cu un baiat si el la scoala ma tine in brate dar fara saruturi. CUm pot sa ii arat ca vreau un sarut? Ne-am mai sarutat si in trecut. Dau funditawinking

Răspuns Câştigător
| Lavy_4392 a răspuns:

Fai tu primul pas si el o sa-i faca pe urmatorii 99winking

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Il saruti tu si gatahappy Dar nu e prea bine ca nu vrea sa te sarute de fata cu colegii si prietenii, cred ca e timidhee hee

| Bacemi a răspuns:

Il saruti tu sau il intrebi ceva gen : Dar nu dai si tu o gurita?

| hamsterx a răspuns:

Il saruti chiar tuhee hee
e bine sa faci tu primul pas, mai ales ca zici ca v-ati mai sarutat, nu are de ce sa fie asa greu sa faci asta.
sau ai putea sa il pupi doar si el se va prinde ce va trebui sa faca.
pup:*

| ivona a răspuns:

Fii tu cea care face primul pas, nu te va refuza cu siguranta, poate ca el asta asteapta, sa-l saruti tu.Stii...baietilor le plac fetele care fac primul paswinking

| myha a răspuns:

Este de inteles daca este timidhappy am cunoscut baieti care le era rusine sa isi sufle si nasul in publiclaughing. asta chiar este o problema. Cand va tineti in brate incearca sa te intorci catre el si sa ii zambesti, apoi sa te apropii usor de el si sa il saruti. O sa vina de la sine, crede.ma. Ai grija de tine >big grin

| răcsvan a răspuns:

Dai mai întai sa pară că vrei să-l pupi pe obraz, apoi aşa din greşeală când te pupă îti muţi buzele.Pac! Gata, buşon la buşon.

| marcel_5462 a răspuns:

Atunci cand te ia in brate spune-i ca nu accepti lucrul asta fara sa te sarute.

| madalinutza a răspuns:

Ciaohappy
nu ma pricep la din astea dar iti dau niste exemple
ai putea sa te apropii de el si sa spui cioc cioc pot intra?laughing
si ii furi un sarutsmug
sau te uiti asa mai atenta la el si sigur is va da seama si te va sarutasmug
succesbig grin:*

| khiflutza a răspuns:

Ia-l de par, da-i una in stomac apoi intreaba-l daca se simte bine. Orice ti-ar raspunde, pune-l la pamint si incepe resuscitarea. Gura la gura, normal! laughing laughing

| wormy a răspuns:

Cand te ia in brate, uite'te insistent in ochii lui si zambeste, cred ca o sa isi dea seama big grin