Il saruti tu si gata Dar nu e prea bine ca nu vrea sa te sarute de fata cu colegii si prietenii, cred ca e timid
Il saruti chiar tu
e bine sa faci tu primul pas, mai ales ca zici ca v-ati mai sarutat, nu are de ce sa fie asa greu sa faci asta.
sau ai putea sa il pupi doar si el se va prinde ce va trebui sa faca.
pup:*
Fii tu cea care face primul pas, nu te va refuza cu siguranta, poate ca el asta asteapta, sa-l saruti tu.Stii...baietilor le plac fetele care fac primul pas
Este de inteles daca este timid am cunoscut baieti care le era rusine sa isi sufle si nasul in public. asta chiar este o problema. Cand va tineti in brate incearca sa te intorci catre el si sa ii zambesti, apoi sa te apropii usor de el si sa il saruti. O sa vina de la sine, crede.ma. Ai grija de tine >
Dai mai întai sa pară că vrei să-l pupi pe obraz, apoi aşa din greşeală când te pupă îti muţi buzele.Pac! Gata, buşon la buşon.
Atunci cand te ia in brate spune-i ca nu accepti lucrul asta fara sa te sarute.
Ciao
nu ma pricep la din astea dar iti dau niste exemple
ai putea sa te apropii de el si sa spui cioc cioc pot intra?
si ii furi un sarut
sau te uiti asa mai atenta la el si sigur is va da seama si te va saruta
succes:*
Ia-l de par, da-i una in stomac apoi intreaba-l daca se simte bine. Orice ti-ar raspunde, pune-l la pamint si incepe resuscitarea. Gura la gura, normal!
Cand te ia in brate, uite'te insistent in ochii lui si zambeste, cred ca o sa isi dea seama
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: