| stefix a întrebat:

Deci sunt cu un tip care e cu mult mai mare ca mine si din cauza asta nu cred ca o sa tina relatia foarte mult. La scoala un alt baiat imi spune ca ma place ( el e de varsta mea ) dar stiu ca el isi cam bate joc de fete... desi il cunosc si cred ca de data asta nusi bate joc. Nu stiu ce sa fac si sa nu renunt la amandoi dintr-o greseala... ceva sfaturi?

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca nu-si bate joc,revino la varsta ta.
Sa fii cu un baiat mult mai mare decat tine,pierzi multe din etapele vietii tale, e ca si cum intr-a intaia iti dau sa rezolvi o ecuatie de gradul doi. Poate ca esti un geniu si reusesti s-o rezolvi, dar peste cate ai sarit...lucrusoare banale,pe care le stiu toti, care te ajuta si sa te cunosti mai bine,si sa fii pregatita pentru viata.
Daca iei lucrurile pas cu pas,iti vei putea explica marea majoritate a lucrurilor si dezamagirile vor fi mai putine.
Sfatul meu,e sa renunti la relatia ta cu baiatul care e "mult mai mare ca tine".
Cred ca, indiferent de urmari, vei avea numai de castigat!

| mgtow a răspuns:

Stai cu cine crezi tu ca iti e mai bine.

| aida009 a răspuns:

Eu zi sa mai astepti sa vezi cum se comporta tipul care e de-o varsta cu tine si apoi vei vedea daca merita sau nu. sfatul meu este sa alegi din inima chiar daca ii pierzi pe amandoi mai sunt baieti in lumea asta