Poate ea are nevoie de incredere. Gandeste-te. Daca chiar vrei sa o faci fericita, si sa stai cu ea. Sa aveti o relatie, arata-i cat de mult o iubesti si ai rabdare. Daca ai incredere in ea, atunci cand o sa ii arati ca o iubesti si o sa capete incredere in tine, o sa te iubeasca numai pe tine.
Cam asta e parerea mea...
Asa mi-a facut si mie prietena mea. Timp de doua luni de zile nu mi-a zis ca ma iubeste, dar imi arata asta. Si eu o enervam mereu. Trebuie sa incerci sa te abtii din a face ceea ce o enerveaza altfel ve-ti ajunge rau. Incercati sa vorbiti, sa va spuneti unul altuia ce va deranjeaza si sa nu mai faceti chestiile alea. Dupa o sa vezi ca o sa iti zica. Isi asteapta momentul cel special. Trebuie sa ai rabdare. Eu curand fac 1 an si o luna cu fata care m-a tinut in suspans cu acele cuvinte :3 Mult spor la a nu o mai everva si sa va iubiti!
Eu zic sa o lasi balta, pentru cu nu poti face nimic daca nu va intelegeti.Parerea mea.
Eu una cred ca te iubeste foarte mult, dar probabil ii e frica sa nu o ranesti! Tu trebuie sa ii arăți ca e in siguranta alaturi de tine si ca poate sa iti spune orice! Daca asta e prima ei relație trebuie sa ai grija sa nu o ranesti pentru ca o poate afecta in toate relatiile! Tu spune-i cat de mult o iubesti si vei vedea ca se apropie de tine si nu va mai fi asa! Tu o vei ajuta sa învețe sa iubească!
Nu cred ca ma iubeste> Mi-a zis ca ca nu crede ar as fi preferat sa imi spuna asta si sa nu simta. Dar indradevar, ii cam e frica, ( chair daca ea zice ca frica e mult spus) ca o sa sufere, ca o sa ne despartim... asta e retinerea ei.