anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sunt impreuna cu o fata de cam 2 luni.Ne intelegem bine, vorbim des, ne vedem des dar nimoc mai mult...ce as putea face mai mult?
Dati raspunsuri serioase. Apropo, am 13 ani.

Răspuns Câştigător
| Li200La a răspuns:

Iubirea e un sentiment foarte complex. La vârsta ta nu ești capabil sa simți așa ceva. LA VÂRSTA ASTA TE ÎNDRĂGOSTEȘTI DE IDEEA DE A FI ÎNDRĂGOSTIT. Dragostea e ca deja tu sa nu mai contezi doar persoana de lângă tine. Sa fi într o relație e ceva unic și special nu sa va pupați după bloc, sau sa i plătești tu ei mirinda. Eu te sfătuiesc sa te desparti de ea și sa să i spui ce ți am spus și eu tie. Dacă vrei o explicație mai amănunțită te sfătuiesc sa vorbești cu părinții tai. Frate, o sa ai destul timp pentru dragoste. Bucura te de anii astia. Mai bine ai invata sau ai citi sau ai face vreun sport decât sa încerci sa te comporți ca un adult când ești copil.

3 răspunsuri:
| maradi3 a răspuns:

Ai incercat sa o duci la o cofetarie sa ii cumperi o prajiturica? La varsta ta, aia inseamna mai mult!

| ROB3RT89 a răspuns:

La anisorii aia ai tai, si de ai vrea nu ai cu ce sa faci...

| justaguy88 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Nu ma refer la sex sau ceva de genu ma refer daca e exagerat sa ne pupam sau sa ne luam in brate...