Este alegerea ta daca o parasesti, sau daca ramai cu ea; ambele variante sunt juste. Este alegerea fiecaruia cat vrea sa lase de la el, cat de tolerant sa fie. Ai suficiente motive sa o parasesti, ai suficiente motive sa ramai cu ea. Alegerea este doar a ta, si nu exista o alegere gresita in acest caz.
Ai dreptate am gresit amandoi si am putea incerca sa construim relatia din nou
Faptul ca ai si lovit-o conteaza foarte mult. Daca pe ea nu a deranjat-o, ori te iubeste prea mult (?) ori e prea proastă. Scuze dar asta e.
Cum o iubesti daca tu ai inselat-o cu fosta? Ce este mai grav: un sarut cu un baiat sau un inselat cu fosta?
Un sfat ar fi sa devii din prostul care esti acum un barbat adevarat. Gandeste-te serios la ce e de facut daca tu chiar crezi ca langa fata asta va fi ceva atunci impacate cu ea. Oricum amandoi sunteti niste nataraii.
Tu trebuie sa ai raspunsul, daca o iubesti cu adevarat va ve-ti impaca, stiu ca nu e corect ce a facut ea, dar nici tu nu ai facut bine, practic amandoi ati gresit.
Ciorba reincalzita de prea multe ori nu mai are acelasi gust o zic din proprie experienta daca reusiti sa treceți peste toate fazele de inselat fara sa ca scoateți ochii ca tu ai gresit nu ca ba tu mai mult atunci o puteti lua de la capăt, daca nu mai bine o terminati de pe acum ca sa nu regretati pe urma ca a fost o pierdere de timp
Sentimentele adevarate vor iesi la iveala si atunci vei simti cu adevarat ce trebuie sa faci