Vad ca esti experta in stiluri si moduri de sarutat,dar nu si in motivele pentru care se intampla lucrul asta.
Daca imi dai voie sa-ti explic,citeste in continuare,daca nu,opreste-te aici,nu o sa te incante deloc ce vei citi.
Baietii sunt de multe feluri,au caractere diferite,ca si fetele,de altfel. Ceea ce au cu totii in comun,initial,e lipsa de experienta.
Nici unul nu stie cum sa se apropie de o fata,cum sa o ia de mana,cum sa ajunga s-o sarute si,in final,CUM s-o sarute!
Din cele postate de tine,inteleg ca ai avut parte de baieti oarecum experimentati si,mai ales,lipsiti de sensibilitate si respect pentru persoana ta! Da,ai citit bine, pentru persoana ta. Daca tu stai si te intrebi de ce ai avut parte doar de niste pupici, dupa doar 4 zile de cand stai cu un baiat,inseamna ca cu ceilalti(si ma ingrozeste acest "ceilalti") din prima seara ii lasa-i sa-ti faca orice le trecea prin minte! Probabil,de-asta nici nu tinea prea mult povestea,le ofereai ce credeau ei ca vor de la tine,nu mai erau interesati si se indreptau spre alte orizonturi,langa tine nu-i mai tinea mai nimic,ce sa le mai oferi?
Cu alte cuvinte,vreau sa-ti spun ca nu erai apreciata,si nici ei nu sunt de apreciat,pentru ca cedai prea repede.
Acum abia,ai dat si tu peste un baiat care isi cunoaste lungul nasului,care te respecta si care nu-si permite sa faca din buzele tale teren de incercari,si tu,in loc sa apreciezi lucrul asta, iti faci probleme!
Ai norocul sa ai langa tine un baiat cu un caracter intr-adevar bun, nu-l zori si invata ca in chestiunile intime graba strica foarte mult.Risti sa ajungi sa mergi pe strada sau pe holurile scolii si sa fii aratata cu degetul "am sarutat-o si eu" vor spune...
Ceea ce oferi usor nu e apreciat la justa valoare, niciodata!
Sa ai parte de pupici, dupa 4 zile,mie mi se pare inca devreme,sa stii. Daca vrei sa ai o relatie serioasa,buna si frumoasa,invata sa-ti dozezi favorurile,nu tabari tu pe baiat,invata sa-l tii si la distanta,nu se va supara(un baiat serios,nu un fluiera-vant) ci se va incapatana sa te convinga ca-ti merita favorurile!
Visezi dragoste,asculti melodii in care se vorbeste despre dragoste,vezi filme in care oamenii se iubesc enorm,iti doresti si tu una,nu-i asa? Ca s-o traiesti,invata ca fiecare lucru ce se petrece are nevoie de timp,invata sa nu te grabesti, studiaza-l pe cel de langa tine, tine-te departe de flusturatici si o vei trai!
Nu te cert.Nu am intentia sa te necajesc.Doar vreau sa eviti greseli care te pot compromite iremediabil.
In momentul de fata ai o relatie cu un baiat de calitate. Timid,neexperimentat sau bine crescut,baiatul asta nu merita alungat sau judecat, pastreaza-l!
Asteapta, nu te oferi singura si cred ca poti avea sansa sa traiesti poate prima ta poveste reala de dragoste.
Mult noroc!
Nuu asa credeam si eu acu 2 zile o sa vezi mai bine intreaba'l dc nu vrea ca o sati zica asa am facut si eu crede'ma:*da add:kiss.4you98...iti pov mai multe daca vrei
Un baiat care te respecta si care vrea o relatie adevarata cu tine, nu te-ar saruta dupa doar 4 zile de relatie. Fiindca sarutul adevarat este un gest intim, pe care il faci cu persoane bine alese, dupa ce ajungi sa le cunosti. Ceilalti prieteni ai tai vroiau doar aventuri scurte si nu le pasa absolut deloc de parsoana ta.
Mutubal întreabă: