anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sunt intr-o sit foarte aiurea.sadacum 3 luni m-am despartit de pr meu cu care am fost 5 luni.Eu am mai umblat cu cineva dar nu mult si recent are o prietena.Si el lucra la tati la fabrica, si azi am fost cu tati si l-am vazut, ne-am salutat si asa de lung ne-am uitat unul la altul, parca eram dezamagitisadCe sa fac?cryingca parca iar incep sa-mi revina sentimentelecrying

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, daca se mai poate face ceva, adica o posibila impacare, vb.cu el si spune-i ce simti si ce iti doresti; depinde si de cauza despartirii dar si alte aspecte, daca el simte la fel, totusi incearca sa discuti cu el daca nu e totul pierdut.
In schimb daca nu vrei impacare si doresti sa il uiti atunci nu te mai gandi la el, incearca sa il eviti sa nu il vezi, fa-ti un alt prieten si concentreaza-te pe altceva, bafta!

| Elena1234456 a răspuns:

Sa il uiti, asta sa faci! Te-adezamagit odata, o sa faca asta si a doua oara.Doare,dar nu esti carpa nimanui!

| anonimaa a răspuns:

Stiu cum e si asta e...sigh tot ce poti face daca nu vrei sa-l mai vezi e sa-l ocolesti insa daca simti ca tii iar la el incearca sa discuti cu elthinking adica spune-i ca simti ca incepi sa ti iar la el si vezi daca e reciproc in caz ca raspunsul lui va fi da poti incerca sa-i propui sa iesiti la un suc unde daca vei simti o apropiere din partea lui intraba-l daca ar mai vrea sa fiti impreuna; daca raspunsul va fi nu sigh ma tem ca trebuie sa-ti vez de viata ta si sa-l lasi in pace caci nu ai in ce sa-ti investesti sentimentele
succes pup miruna:*** (funsita?)

| 16.laura.16 a răspuns:

Nu e greu: trebuie doar sa vorbesti cu el!
Daca ai anumite sentimente trebuie sa i le marturisesti, nu sa stai sa suferi in tacere!

| 16.laura.16 a răspuns:

Dar nu intri peste el, pur si simplu ii vorbesti. Nu e nimic rau, nu?
Iar daca are o relatie serioasa te va refuza elegant, daca nu, pote va veti putea continua povestea!
Vrei sa ajungi sa te intrebi ce ar fi fost daca?

| ---koko--- a răspuns:

In dragoste se spune ca trebuie sa acorzi cel putin o sansa de impacare. Cel mai bine ar fi sa te intalnesti cu el si sa ii vorbesti deschis poate ca si el are aceleasi sentimente pentru tine si exista seansa de a va impaca si de a fi ferciti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Problema ii ca eu m-am desp de el atuncisadsi a incercat sa fie cu mine... dar l-am respins si din nou am dat de elcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si acum ca are prietena nu pot sa intru peste elcrying