| XtReMeX4You a întrebat:

Deci sunt putin confuz despre ce le place fetelor la mine.
La multe fete le place de mine dar ma framanta de ce?
Poate pot niste fete de pe aici sa-mi spuna niste lucruri care le plac la un baiat?
Eu nu pot intelege o fata. Iar daca eu as fi fata sunt sigur ca n-as intelege un baiat.

Răspuns Câştigător
| love_6120 a răspuns:

Totul tine de atitudinewinking
Mie imi placea baietii frumosi. dar pana incepeam sa-i cunosc.pentru ca nu mi se pareau deloc interesanta.
Asa ca pe tine te plac fetele nu neaparat ca esti dragut.ci din cauza atitudinii talewinking
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

9 răspunsuri:
| CrazzyGirlCsm a răspuns:

Pe mine la un baiat ma atrage felul lui de a fi, usor nebun sau poate timid, ca are simtul umorului, comportamentul lui, felul cum vorbeste si cum te face sa te simti bine. Conteaza si aspectul, dar mai mult conteaza sufletul baiatului.

| GTFORetard a răspuns:

In primul rand vreau doar sa-ti spun ca parerile difera...Asa ca degeaba unora le place cat de bine arata si unora le place doar ce are in cap si in suflet...

| Malynaa a răspuns:

Noua, fetelor ne place la un baiat in primul rand aspectul fizic si simtul umorului dezvoltat. Mie personal imi plac baietii respectuosi, care stiu ce se face si ce nu. Urasc baietii disperati si insistenti... Imi plac mult baietii care ma fac sa rad. aa si cred ca niciuneia dintre noi nu ne plac "smecherasii" care se dau in spectacol, nestiind ca dau in penibil. Sper ca ti-am fost de folos.happy

| Petre a răspuns:

"Toate ma cere, toate ma vrea
Zice ca le place distinctia mea.
Eu nu stiu ce-i aia, dar daca or vrea,
Le-o dau pe toata ce sa fac eu cu ea!"

Clar ca distinctia laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie la un baiat mi-ar placea sa fie mai inalt ca mine, blond, cu ochi caprui, cu simtul umorului, puternic si sensibil spar ca ti-am fost de ajutor PS.:asa este baiatul pe care il plac eu
'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine un baiat ma atrage prin felul lui de a fi, prin comportamentul lui, daca este amuzant, intelegator etc. Intr-un cunvant conteaza ce este pe interior, dar si aspectul conteaza putin.

| Scoompahh a răspuns:

Pe mine un baiat ma atrage prin felul lui de a fi, prin comportament si in primul rand sa se comporte frumos.Intr-un cuvant conteaza ceea ce este pe interior dar si aspectul conteaza putin.

| sidonia_4305 a răspuns:

Buna. Dar tu nu te cunosti? nu stii care sunt atuurile tale? Trebuie sa stii ce e bun in tine, totusi.
Pe unii ii atrage aspectul fizic, atitudinea, popularitatea, etc.

| Frumushica2000 a răspuns:

Mie imi place la un baiat umorul lui, limbajul lui si felul de a fi dar daca esti si atragator ...sigur poate conta da nu asa de mult. Depinde cum te porti... daca se comporta normal sa fie el nu sa spuna doar minciun sa fie singer