| adede a întrebat:

Deci sunt tare confuza am mare nevoie de ajutor, dau fundita. V-am mai zis ca prietenul e la puscarie si mie imi place de alt baiat care mi-a cerut nr, pur si simplu m-a fascinat acest baiat, i-am dat alataieri nr si in seara asta m-a sunat si am vb o ora despre de toate si ca e interesat de mine si sa ne vedem si nu stiu ce, chiar de emotii nici nu mai stiu asa bine tot ce am vb. Ok, chestia e ca eu inca sunt cu iubitul meu care e de cateva luni in puscarie si mi-e mila sa ii spun adevarul, toti stiu ca suntem impr si nu pot sa ii zic in fata gata s-a terminat, eu nu prea mai simt nimic pentru el, l-am iubit dar s-a dus dragostea din diferite motive.Acum simt fiori cand ma gandesc la acest baiat, cred ca m-am indragostit, el pare interesat din mom ce a zis si el ca ar vrea ceva si dac anul dorea nu m-ar fi sunat si ca o sa mai ma sune si o sa imi tr mesaj si ca ma pupa, etc.Acum ce puii mei sa fac, sa raman alaturi de pr meu pentru care nu mai simt nimic si care trebuie sa ast 2 ani pana sa iasa, care de altfel mi-a gresit mult dar l-am iubit si l-am iertat, sau sa imi refac viata ca sunt tanara totusi am doar 18 ani, chiar si baiatul cu care vb a zis ca sunt tanara si trebuie sa imi refac viata, el stie ca pr meu e inkis, eu i-am zis ca nu mai simt nimic pentru el, asa i-am zis acestui baiat, ci doar mi-e mila ca e acolo, acest baiat a zis ca ma intelege si ca sa vedem cum decurg lucrurile, ce sa facccccccc?

Răspuns Câştigător
| russyy a răspuns:

Stai cu asta care te suna si cand iese celalatlt.impakate cu el.ca sigur el te iubeste si acum.si cand va iesi ar vrea sa te vadasadofffffffffff

1 răspuns:
| harciog a răspuns:

Trebuie sa-ti dai seama foarte bine ca ai nevoie nebuna de sex.Nu-i nici o rusine.Te inteleg perfect.