E prima ta dragoste si nu ma mir deloc nici ca nu vrei sa renunti la ea,nici ca ai innebunit asa!
E normal.
Da,poate ca ti-ar trebui un psiholog din cauza ideilor tale legate de sinucidere,e o mare tampenie sa-ti doresti sa mori pentru o iubire neimpartasita,cand mii de copii care nu stiu ce e viata, stau palizi si muribunzi, legati in fire pe un pat de spital si...lupta pentru viata lor!
Nu ai mai iubit niciodata,te-ai indragostit nebuneste si te-ai avantat cu toata puterea sufletului tau tanar in dragostea asta,acum te simti tradat,vandut,umilit,si nu poti intelege cum e posibil sa ti se intample ce s-a intamplat.
Ce sa-ti spun...bun venit in viata reala!
Singurul sfat pe care il am pentru tine e sa inveti sa traiesti cu asta,sa inveti sa pierzi,sa inveti sa uiti, sa inveti ca nu toti oamenii sunt la fel.
Fata e mult prea imatura, la 14 ani nu-i poti cere unui copil sa se joace cu o singura jucarie(tu),e copil, se joaca de-a dragostea si vrea TOATE jucariile, cu atat mai mult cu cat a doua jucarie(cel de 19 ani),pare mult mai interesanta,stie cum s-o atraga si sa-i starneasca curiozitatea!
E o explicatie scurta care nu stiu daca te multumeste,dar e cruda realitate.
O sa suferi mult timp de-acum incolo si,oricat de tare te va durea,fata de care te-ai indragostit,nu va reveni la tine,poate din cand in cand,ranita de un altul,sa se odihneasca putin pe inima ta,s-o calce inca putin in picioare,dar numai ca sa plece din nou,pentru ca tu o vei accepta oricum,sperand ca s-a intors la tine...
Cu cat mai repede vei intelege ca iti faci rau singur,cu atat mai repede vei reveni la normal.
Omul traieste cu rana in suflet,il sufoca zilnic,il strange de gat, dar incet-incet, se obisnuieste.Cu timpul il doare mai putin,vor veni apoi,momente cand va uita,pana cand timpul va vindeca rana si va lasa cicatricea,asta e mersul lucrurilor.
Toti am iubit nebuneste,am suferit disperati si am continuat sa traim si sa respiram dintr-o inertie stranie,se numeste vointa umana!
Nu te mai chinui pe nedrept,intelege ca ai jucat si ai pierdut,viata merge inainte. Intreg comportamentul tau afectiv va fi marcat de experienta ta de acum,aproape ca mi-e mila de fetele care se vor indragosti de tine in viitor,dar poate iti vei aminti prin ce treci tu acum si nu le vei chinui,nu stiu.
Deocamdata,ai de lucru cu a-ti accepta infrangerea si pierderea suferite,lasa gandurile de sinucidere,fata nu se va intoarce la tine nici din mila,nici din spirit umanitar,i-ai deschis ochii la ce inseamna dragoste si acum,vrea mai mult si obtine.
De tine sa ai grija,invinge-ti disperarea si inainteaza,chiar daca o faci cu lacrimile-n gat!
Ce iti ia azi viata cu o mana, maine o sa-ti dea cu doua, fii sigur!
Capul sus!
Bun,deci nu mi s-a postat raspunsul .TPU are momentele lui,trebuie sa-l intelegem.
povestea mea este identica cu a ta (in comentariul anterior am povestit, dar nu-mi mai permite timpul)doar ca eu sunt fata. sfatul meu este sa nu mai plangi atata dupa ea, deoarece ea nu-i va da importanta crezandu-te obsedat dupa ea.fii un prieten bun, las-o sa greseasca, ajut-o sa-si indrepte greseala.in cazul in care se va desparti de tip tu sa fi acolo si s-o susti,nu sa-i reprosezi a tu ai atentionat-o.te va aprecia in sinea ei(chiar daca este posibil sa nu-ti spuna). oricum,daca doresti,da-mi un mesaj privat si mai vorbim, fiindca mi se pare f ciudat sa ai aceeasi poveste, in afara faptului ca eu sunt mai mare cu 1 an decat prietena ta, chiar si varstele sunt la fel.in fine.mult succes :*
Mersi mult de sfat apreciez nespus de mult.cred ca asta ar fi cel mai bun lucru pe care l-as putea face, totusi exista sansa ca dupa ce se desparte de actualul prieten sa nu fiu eu cel ales, oricum eu o sa incerc. povesteste-mi si mie povestea ta ca mai facut curios
Hey!
Stiu ce vrei sa spui. pentru ca si eu am fost intr-o situatie asemanatoare doar ca eu nu am putut sa fiu cu acea persoana.
E greu, dar ai nevoie de persoane carora trebuie sa te descarci. Daca ea nu vrea si nu vrea. incearca sa ii spui ca puteti fii prieteni foarte buni, imi pare rau ca spun asta dar... daca totusi o iubesti o lasi sa fie fericita... Spune'i ca ai ceva important sa discuti cu ea, scoate'o afara si spune-i lucrurile fata in fata.
Mai intai spune'i cat de mult o iubesti, cat de mult vrei tu, ca ea sa fie fericita si daca ar vrea sa va impacati. ca faci tot ceea ce vrea ea. Iar daca ea nu va accepta... spune'i ca atunci sa iti promita ca veti ramane prieteni super buni,
E cu adevarat devastator, dar altceva nu prea gasesc sa te ajut Imi pare enorm de mult dar. sper sa fie bine!
Mult succes si nu uita ca dragostea se stinge cu o alta dragoste!
Sai de la balcon dar nu mai sus de etajul unu, daca ai alte vareante du-te si dai un sarut dulce poate se intoarce la tine succes pa
Sa stii ca eu te inteleg traiesc acest sentiment de 1 an. Nu il iubeam dar tineam la el chiar foarte mult. Si acum cand il vad ca se combina cu mai multe fete (unele sunt in clasa cu mine) innebunesc! Poti incerca sa iesi cu prieteni undeva sa te mai relaxezi sa mai uiti de ea. Nu este o optiune sa renunti de ea! Pentru ca momentan nu o sa poti. Oricum peste ceva timp cred ca o sa gasesti alta fata. Sunt sigura. Deci sfatul meu este( cred ca este bun) sa mai iesi in oras, sa te mai relaxezi sau sa faci orice-ti place tie, ca sa mai uiti de ea! Sper ca te-am ajutat!
Poate cand o sa intalnesti o alta persoana care sa iti cucereasca inima cred ca o sa te simti mult mai bine.Din cate am inteles u esti un baiat care renunta la ori ce numai sa stea cu persoana iubita si nu multi sunt in stare sa faca asa ceva eu iti zic inca ceva cand o sa intalnestipe cineva si o s afiti impreuna sa o tratezi tot asa frumos ca si pe cealalta ca va fi incantata.Mult succes!
KatiMe27 întreabă: