Probabil o fi facut el ceva dar nu conteaza daca voi va intelegeti si va iubiti e ok
NU CONTEAZA CE VOR ALTII! Daca tu consideri ca el este de treaba,nu ii asculta pe ceilalti,poate are o astfel de reputatie din cauza ca multi sunt invidiosi din diferite motive sau pur si simplu nu il cunosc destul. Daca tu crezi ca il cunosti destul si iti place cum e,nu are nici un rost sa asculti de nimeni, in afara de constiinta ta.Da, trebuie sa ai grija si sa il cunosti bine inainte sa pui suflet, dar asta nu inseamna ca tot ce zic ceilalti, este adevarat
Fiindca e posibil ca el sa se fi comportat urat cu cei din jurul lui.E normal sa iasa pareri si e posibil ca acele persoane pe tine sa te considere o persoana buna.Ei incearca sa te "apere" sa zicem asa... oricum daca va placeti nu stiu daca chiar mai conteaza parerea altora sincer!
Pai ar putea fii din enspe`mii de motive dane mai multe detalii ce face cum se comporta la scoala/servici sau poate ca tu esti "cuminte" si el e un baiat de cartier
Kelly_8302 tu trebuie sa iti dai seama singura daca merita sa ramai cu el, aici putem sa ne dam cu parerea dar in cele din urma noi nu-l cunoastem pe baiatul asta si nu prea avem de unde sa-i cunoastem povestea, daca tie ti se pare de treaba si simpatic atunci spune-le prietenilor tai sa-si bage sarma in nas ca nu stau ei cu el.
bafta
De ce asculti vocile altora? il iubesc ei pe el? Oameni pot face asta si din invidie.
NU conteaza ce cred alti despre el sau despre voi important este sa te simti tu bine langa el si el sa te respecte in ciuda gurilor rele.Acesta este sfatul meu sper ca te-a ajutat!
Daca tu te simti bine in compania lui de ce ai nevoie sa asculti lumea din jur? el este prietenul tau si tu esti prietena lui... nu mai asculta ce zice lumea pentu ca nu lumea este iubitul tau bafta
Dacă ţie îţi place de el... Nu ar avea de ce să te intereseze ce spun alţii...Succes
Elena1234456 întreabă:
Mutubal întreabă: