@eluveitie da' cei isteria asta generala cu "Avatar"? Toata lumea, Avatar in jos, Avatar in sus. Ce e chiar asa? E un fel de Kama Sutra sau?
Desfă parantezele
Glumeam
Păi dacă zici că vorbiţi pe mess de ce nu-l chemi într'o zi la o plimbare sau la un suc sau la un film... sigur nu o să te refuze dacă'l duci să vadă Avatar
@paul27 Kama Sutra în varianta cu omuleţi albaştrii . Glumesc, e superb filmul, după ce o să'l vezi o să mai vrei o data şi încă o dată şi încă o dată
Daca vorbiti pe mess ia-ti inima in dinti si cheama-l la o intalnire.
si atunci o sa incerci sa vorbesti mai multe cu el, documenteazate despre lucrurile care ii plac lui si discutati pe tema aceasta.
Daca mai mereu vorbiti pe mess.fii tu prima care te bagi in seama cu el fata'n fata. intreaba-l ce face, daca vrea sa mergi cu el pana la magazin)) eu stiu sa va plimbati prin curtea scolii pe acolo. daca incepi sa il bagi in seama o sa ajungeti sa vorbiti mai des si poate cine stie. dar daca il lasi si de cat te uiti la el ca la bibelou s-ar putea sa ti-l ia alta.
Si eu am fost printr`o criza din asta la varsta ta.
numai ca tipul avea 17 ani jumate...si era si mistocar ... m a invitat o data afara si fiind timida(doar la inceput)am refuzat.am avut o relatie, dar a cerut sex/////app.sunt si acum cu el (nu am facut sex cu el atunci)si i`a placut pentru ca l`am refuzat