anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci. tin la un baiat care are 16 ani. si tine la mine .cred.si vreau sa se indragosteaska de mine... [app am 14 ani]. Si plus ca el e la mate info. si nu stiu cum sa ma bag in seama cu el... mai mereu vb pe mess. dati-mi niste rasp. Ms mumoshlove struck.PwP:*:*:*:*:*:*. id. yulyka_nebunika2009

6 răspunsuri:
| User a răspuns:

@eluveitie da' cei isteria asta generala cu "Avatar"?laughing Toata lumea, Avatar in jos, Avatar in sus. Ce e chiar asa? E un fel de Kama Sutra sau?thinking

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Desfă parantezele
Glumeam laughing
Păi dacă zici că vorbiţi pe mess de ce nu-l chemi într'o zi la o plimbare sau la un suc sau la un film... sigur nu o să te refuze dacă'l duci să vadă Avatar laughing

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

@paul27 Kama Sutra în varianta cu omuleţi albaştrii laughing. Glumesc, e superb filmul, după ce o să'l vezi o să mai vrei o data şi încă o dată şi încă o dată laughing

| ÅñdRa a răspuns:

Daca vorbiti pe mess ia-ti inima in dinti si cheama-l la o intalnire.
si atunci o sa incerci sa vorbesti mai multe cu el, documenteazate despre lucrurile care ii plac lui si discutati pe tema aceasta.

| viatadecacatt a răspuns:

Daca mai mereu vorbiti pe mess.fii tu prima care te bagi in seama cu el fata'n fatahappy. intreaba-l ce face, daca vrea sa mergi cu el pana la magazinlaughing)) eu stiu sa va plimbati prin curtea scolii pe acolo. daca incepi sa il bagi in seama o sa ajungeti sa vorbiti mai des si poate cine stie. dar daca il lasi si de cat te uiti la el ca la bibelou s-ar putea sa ti-l ia alta.

| Allegria a răspuns:

Si eu am fost printr`o criza din asta la varsta ta.
numai ca tipul avea 17 ani jumatelaughing...si era si mistocar sad... m a invitat o data afara si fiind timida(doar la inceput)am refuzat.am avut o relatie, dar a cerut sex/////app.sunt si acum cu el laughing(nu am facut sex cu el atunci)si i`a placut pentru ca l`am refuzat