Frateeeeeee am obosit citind.in fine the problem is : you friend este indecis, daca te combini cu fata aia mai tarziu o sa ii fie dor de ea. Mah tu l-ai crezut ca nu o mai place? Partea cu parasitul mereu, fata se plictiseste repede.clar? App : Cati ani aveti? Daca sunteti mici, peste o luna doua va va place o alta fata. Luati-o mai SLOw
Ar trebui sa ii spui clar NU!
Adica ea te-a parasit de cateva ori si acum vrea sa se intoarca inapoi? Nu!
Nu o lasa sa se joace cu tine.
Deci din cate am inteles ai un prieten care e cu o fata care te place...iar acea fata a fost cu tine si te'a parasit.
Sa iti dau un sfat, cand spune "vrei sa fi cu mine"spune nu...
In primul rand prietenul tau chiar daca ii spune ca nu ii mai pasa de ea totusi ii va mai pasa si ii va parea rau, iar daca se supara pe tine si fata te paraseste...cu ce mai ramai.Ah da! cu nimic
Oricum Bafta
Spune-i nu.Se vede ca e o fata care schimba iubitii foarte repede asta pentru ca nu si-a gasit printul.O sa faca asa cu multi pana il gaseste pe respectivul.
Bye!
Sa stiti ca eu sunt prietenul lui cel mai bun! Din pacate aia este o fata nehotarata! Sami bagP#&%... in ea.
Da. clar. atata timp cat prietenului tau nu ii pasa si ea te place. nu ai dc sa o faci sa suferi
Nu-i spune nici da nici nu asteapta sa-i vezi reactile dupa care poti da raspunsul final.
Frate mi se intampla ceva de genu acum deci eu zic sa nu accepti fata chiar daca prietenu tau nu se supara pentru ca daca zici ca te-a parasit nu o sa se schimbe
eu sper ca te-am ajutat