| FetitzaCuOchiAlbastrii a întrebat:

Deci tocmai mi-am vazut fostul prieten cu alta si el care zicea ca ma iubeste simt ca mi s-a prabusit tavanul in cap, picioarele mi s-au inmuiat ce sa fac?

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa respiri adanc.
Si sa-ti continui viata, nu putem stapani mintile si inimile celor din jur, impaca-te cu ideea asta.
Plangi sa te descarci si adu-ti aminte ca si maine e o zi.
Un "maine" in care ai putea intalni baiatul care-ti va inchide rana de azi.
Spera.
Si lupta-te sa ti-l scoti din suflet, ce nu te omoara, te face mai puternica!
Capul sus.

| mona a răspuns:

Convinge-te daca chiar te a inselat, poate nu este nimic intre ei, vorbeste cu el

| DNSK a răspuns:

Daca alege sa fie cu altcineva, nu prea ai ce sa faci. Ocupa-ti timpul, gandeste-te mai putin la el

| MasterOfDisaster a răspuns:

Din moment ce e "fostul", tu nu ar trebui sa mai, ai pretentii de la el. Lasa-l sa isi traiasca viata, lumea nu s-a sfarsit pentru nici unul dintre voi cand v-ati despartit. Oamenii se vindeca, si trec peste.
Fa si tu acest lucru, si lasa totul in urma.

O seara frumoasa in continuare!

| GabiArian22 a răspuns:

Fii tare si incearca sa treci peste.Nu are rost sa suferi pentru o persoana care pana acum nu a facut altceva in afara de a te minti. Spune'i ca vrei sa va despartiti nu trece cu vederea pentru ca daca te-a inselat o data te va insela si a doua oara si tot asa.Nu are rost sa pui suflet daca el iti spune vorbe goale si nu te pretuieste, daca era sa te iubeasca nu se ducea la alta

| neutrino a răspuns:

De ce ai tu pretentii asupra fostului? Accepta ca nu mai ai acest drept.

| Azµre a răspuns:

E fostul! La ce te așteptai rolling on the floor La iubire infinită!

| h3r a răspuns:

Deci din vina ta s-a terminat, el a zis că te iubește... atunci de ce te mai consumi?
Acceptă decizia lui.

| Dariusuu a răspuns:

Nu te-a iubit draga mea, așa ceva nu faci când iubești.
Treci peste, viața nu se termină aici.
Uită-l și fi foarte rece cu el. O merită.
Sper să nu faci greșeală să-i mai dai o șansă.

Nu merită.

| drogh a răspuns:

Poate o fi fost o simplă amică sau vreo rudă apropiată. Trebuie să îl întrebi, să nu judeci aiurea. Dacă se dovedeşte că e în relaţie cu alta, atunci e clar că a vrut să te vrăjească. Mai bine consideră-l în continuare FOST, decât ACTUAL fiindcă nu se merită să crezi vorbe false.

| sensualus a răspuns:

In pat l-ai vazut?

| Incepator01 a răspuns:

Nu te intereseaza pe tine ceea ce face el.

| Anaaaaaaaa a răspuns:

Pai daca inca nu te-ai despartit de el bagate si tu cu un baiat si o sa-i fie ciuda. sti vorba aia fie roata cat de patrata ca oricum se intoarce ea odata asa ca fai si tu la fel.

| pisicutaanonima a răspuns:

Dragutza! lasa-l in pace sasi traiasca viata de dobitoc crede-ma am trecut si eu prin asta si sa stii ca daca suferi si plangi dupa el nu rezolvi nimic asa ca ridicate stergeti lacrima si mergi mai departe lasa-l sa creada ca tie nu-ti mai pasa ce face el... crede-ma exact asa am fost si eu dar am trecut peste toate am luptat iar acum sunt foarte fericita pentru ca am gasit pe cineva care ma merita. asa ca nu te consuma cu un nesimtit cum e el fii puternica si nu lasa nimic sa te doboare... mult succes happy happy